Budoucí ministryně Maláčová: Problém s dotacemi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Budoucí ministryně Maláčová: Problém s dotacemi?

Jana Maláčová
Jana Maláčová (Foto ČTK)

Příští týden hodlá prezident jmenovat novou ministryní práce Janu Maláčovou (36, ČSSD). Podle exnáměstka Olega Blaška se však měla podílet na chybách při rozdělování dotací a bylo kvůli tomu podáno trestní oznámení.

Bývalá ministryně práce Jaroslava Němcová (ANO), která podala 11 trestních oznámení, však odmítá, že by některé směřovalo přímo na kandidátku na ministryni. „Není pravda, že bych podávala trestní oznámení na paní Maláčovou. V auditu se nevyskytovali žádní konkrétní lidi ani konkrétní osoby ani konkrétní pozice,“ řekla ČT Němcová, která prý trvá na tom, že je celá kauza smyšlená. „Vždycky to bylo na činnost sekce dvou a jednotlivých odborů, nikoli konkrétních lidí a konkrétních pozic. Pokud někdo hovoří o konkrétních nebo o konkrétních pozicích, tak prostě lže, protože toto v auditu uvedené není,“ dodala.



Krčál vykradl i sebe
Opsaná bakalářská práce z roku 2006 na téma Mládež a volný čas stála Petra Krčála (53, ČSSD) místo ministra práce. Jenže Česká televize zjistila, že Krčál opisoval i při pozdější diplomce, která se jmenovala Volný čas dospělých. Úvodních 17 stran jeho diplomové práce je totožných s jeho bakalářskou prací. Výjimkou je pouze nahrazení věty „ve své bakalářské práci bych se chtěl věnovat“ větou „ve své diplomové práci bych se chtěl věnovat“.

Petr Krčál

Přečtěte si
joudajoudovy
21. 7. 2018 • 12:06

NEVOLIT zadne vitace migrosu + piraty a CSSD, ktera si do vlady nasadila vykonovatele zrudnosti.. hamtak-clen sorosova aspen clubu jako ministr vnitra vyzyva obce,aby registrovali cizince s kratkodobym prechodnym bydlistem pro podzimni volby,s pochvou za zady....havlodni pohrobci z chatry 77 zahackovani se sorosem,sudetaky,neziskovkami,mutlikulti,genders,femousky,odebirani deti z rodin- marxova, pivo, syn alkace herce landovskeho,s napojenim na rodinu sabatave-uhlove,vcetne soudniho mafiana rychetskeho, ktery do nasi ustavy nainstaloval samostatve rozhodovani krajskych celku a nikdo (vlada, PS, senat, obcane) to zvratit nemuze, a proto si zit brno (podporovane piraty) zve migrouse.....prosla inkubatorem sorosarny i neomarxistickou frankfurtskou skolou- malacova,ktera na ministerstvu musi dokoncit rozdelanou praci po marxove i valachove.........uz se nedivim, proc opozicni poslanci stale neco bojkotuji,protahuji a vzali si dlouhe prazdniny?.....zradci/kolaboranti z CT, presstituti, havloidi, umelcu, CSSD, TOP09, stan, KDU-CSL, zeleni, pirati a jejich poskoci,musi ziskat cas do rijnovych voleb,aby si do ceske kotliny natahali sve volice,ovladli obce,mesta,kraje a pritahli migraky, kdyz je babis odmita prijimat + zvracenosti bildeberg clubu s inzenyrstvim pro michani ras a vymazani slovanu z mapy,neb jsme nezmari, anezky spurne a dost inteligentni na to, aby byli samostatni a chapali,co vyse jmenovani chteji spachat na vlasnim narodu.....kdyz to nejde ofiko, pujde to salamovou metodou pres krajske celky...LIDI NEVOLTE CSSD,TOP09,STAN,KDU-CSL,ZELENE,PIRATY+ dalsi VITACE!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.