Složitý rituální kalendář podle Aztéků, který nikdy nelže! Vyplní se magické věštby i vám? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Složitý rituální kalendář podle Aztéků, který nikdy nelže! Vyplní se magické věštby i vám?

Aztécký horoskop tvoří celkem devět takzvaných figur, z nichž každá reprezentuje určité číslo.
Aztécký horoskop tvoří celkem devět takzvaných figur, z nichž každá reprezentuje určité číslo. (Foto scom)

Aztékové žili na území dnešního Mexika zejména v období středověku (říše zanikla 1521 po vpádu Španělů). Nejvíce se věnovali astronomii a astrologii, v těchto oborech dosahovali skutečně špičkových výsledků. Jejich předpovědi budoucnosti jsou proto dodnes považovány za ty nejpřesnější. Vyplní se magické věštby i vám?

Aztécký horoskop tvoří celkem devět takzvaných figur, z nichž každá reprezentuje určité číslo. To snadno vypočítáte z data narození a zároveň z data, kdy věštbu vykonáváte. Předpověď pak platí na následující 4 týdny.

Krok 1: Sečtěte všechna čísla z data vašeho narození.
Příklad: 1. 2. 1968 je 1+2+1+9+6+8 = 27

Krok 2: Sečtěte obě cifry z výsledného čísla
Příklad: 27 je 2+7 = 9

Krok 3: Sečtěte všechna čísla z data, kdy uskutečňujete věštbu.
Příklad: 31. 12. 2017 je 3+1+1+2+2+0+1+7 = 17

Krok 4: Sečtěte obě cifry z výsledného čísla.
Příklad: 17 je 1+7 = 8

Krok 5: Sečtěte obě čísla, která vzešla ze součtů data narození a data, kdy vykonáváte věštbu.
Příklad: 9+8 = 17

Krok 6: Sečtěte obě cifry a získáte konečný výsledek.
Příklad: 17 je 1+7 = 8

ČÍSLO 1 NEBO 10: KROKODÝL

Právě prožíváte jedno z nejšťastnějších období v životě. V následujících 4 týdnech se vám bude dařit zejména v lásce. Do vašeho života vstoupí noví lidé, kteří se mohou stát vašimi přáteli, nebo dokonce životními partnery. Pokud máte vážný vztah, čekají vás společné chvíle pohody. Zkuste však svůj vztah něčím »okořenit «. 

ČÍSLO 2: KOZA

Koza se dokáže v běhu alespoň na chvíli pozastavit, aby si prohlédla okolí. Stejně tak musíte zabrzdit i vy. Přemýšlejte nad tím, čeho chcete dosáhnout. Přestaňte se na chvíli zbrkle honit za něčím, o čem nejste stoprocentně přesvědčeni. Pauza vám pomůže nabrat síly a uvědomit si spoustu nových skutečností. V následujících dnech vás čekají pozitivní zprávy z oblasti práce či financí.

ČÍSLO 3: VODA

Tato figura patří mezi nejpozitivnější z celého horoskopu. Voda symbolizuje očištění a osvobození od negativních okolností. V centru vaší pozornosti bude láska, rodina a přátelství. Objeví-li se nějaké stinné momenty, velmi rychle pominou. Vychutnávejte toto období všemi doušky. Pozor ale na pracovní oblast. Tady vás příliš veselých chvil nečeká…

ČÍSLO 4: RÁKOS

Během následujících čtyř týdnů nebudete příliš společenští, toužíte spíš po samotě. Máte sklon k depresím, vzpomínáte na to, co bylo v minulosti. Nepodléhejte ale těmto myšlenkám. Vše se v dobré obrátí jen tehdy, budete-li mít trpělivost.

ČÍSLO 5: OCELOT

Tato šelma je bystrá, obratná a životaschopná. Připravte se proto na bohaté zkušenosti v zaměstnání a v obchodech. Těšte se i na nenadálé setkání a projevy náklonnosti své drahé polovičky, které mohou přerůst až v opravdovou lásku. Tohle období je vhodné pro založení rodiny.

ČÍSLO 6: SUP

Nadcházející období pro vás chystá jisté komplikace, které však nemusí nutně znamenat pohromu. Překážky, které vás čekají, dokážete hravě překonat. A ne nadarmo se říká, že co vás nezabije, to vás posílí. Pokud se cítíte osamoceně, je nejlepší si to připustit a konečně s tím něco začít dělat. I malý pokus o změnu se počítá.

ČÍSLO 7: VÍTR

Představuje symbol měnícího se počasí. Stejný bude i váš život – čekají vás velké změny. Pokud se během následujících dní objeví nepříjemnosti, je potřeba je vyřešit s rozvahou. Pomůže vám láska, kterou vám předává partner. Dobré je však zjistit, z čeho všechny negativní události pramení…

ČÍSLO 8: OHEŇ

Tento symbol představuje sílu, vitalitu a čin. Vezměte svůj osud pevně do rukou a dělejte jen to, co skutečně chcete. Nenechávejte se životem jen vláčet. Momentálně disponujete velkou silou, kterou by byla škoda nevyužít. Jednejte tak, jak uznáte za vhodné, ale zbytečně neváhejte.

ČÍSLO 9: DÉŠŤ

Tohle je nejšťastnější číslo z celého horoskopu! Ve starověku déšť představoval štěstí. I vám se bude dařit, především v lásce. A ovoce konečně ponese i vaše snažení, které už jste málem chtěli vzdát. Skutečné štěstí máte na dosah ruky, tak pozor na zbytečné zmatky. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.