Exkluzivní horoskopy od Jany Naděždy: Co přinese rok 2018? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exkluzivní horoskopy od Jany Naděždy: Co přinese rok 2018?

Exkluzivní horoskopy: Zdraví, práce, láska!
Exkluzivní horoskopy: Zdraví, práce, láska! (Foto ara)

Je tady další rok a s ním i nové životní výzvy, horizonty, radosti, výhry, ale pochopitelně i nejedna prohra. Chcete vědět, co vás během nadcházejících dní čeká a nemine? Jak si věci naplánovat? Přečtěte si unikátní horoskop, který pro čtenáře Nedělního Aha! připravila kartářka Jana Naděžda z Prahy! A potěšíme i ty z vás, kteří věří spíše starodávným naukám: máme také horoskop aztécký či keltský!

Jana Naděžda

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

• Jací jste: Na první pohled tvrdá slupka v sobě skrývá citlivou duši. Vždy jdete za svým cílem, jste i trochu tvrdohlaví. Dokážete být spravedlivým rodičem, milujícím partnerem i dobrým přítelem.

• Zdraví: Z počátku roku budete cítit psychické vysílení a rozčílit vás mohou i maličkosti. Hlavní příčinou toho je váš nezřízený, nebo naopak neukojený sexuální apetit. Jdete z extrému do extrému, upravte proto trochu životní styl a zařaďte do svého denního režimu procházky. Když budete naslouchat sami sobě, bude se vaše fyzické i duševní zdraví obracet ke štěstí a pohodě.

• Práce: Slunce je na vaší straně, tohle pro vás po kariérní stránce bude příznivý rok! Důležité je, abyste svou práci neupřednostňovali před vztahy a partnerstvím. Rozdělte si den na tři části – práce, vztahy a odpočinek – a každé věnujte dostatek času. Pokud se rozhodujete, zda zůstat v současném zaměstnání, nebo odejít, opět dejte na svou intuici. Je to nejlepší možné řešení.

• Láska: Rok 2018 je vhodný pro nová, dlouhodobá partnerství. Můžete během něj ale napravit i své současné vztahy. Pokud budete pokračovat v projevech náklonnosti ke svému partnerovi, můžete očekávat štěstí, lásku i podporu. Jen dejte pozor, abyste kvůli svým milostným úspěchům nezapomínali vnímat jiné důležité životní události!

Osobnost: Jaromír Jágr 15. 2. 1972)

 

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

• Jací jste: Kvalitní zázemí, milující rodina i přátelé jsou pro vás velmi důležité věci. Nedáváte to ale příliš najevo: jste zdrženliví a mlčenliví, přesto něžní a citliví. Pokud však někdo útočí na vám blízké osoby, dokážete »vyskočit z vody« a zaútočit. Umíte odpustit mnohé. Jediné, co nepřekousnete, je nevěra.

• Zdraví: Tento rok se ponese v duchu cest, ať už vzdálených, nebo blízkých. To posílí splynutí energetických cest vašeho těla. Psychickým problémům předejdete pravidelným sportováním a setkáváním s přáteli.

• Práce: V práci toho na vás bude opravdu hodně, hlavně z počátku roku. Ale vydržte, brzy se to zlepší! Máte-li naspořeno, investujte do nemovitostí nebo dejte do pořádku své závazky.

• Láska: Vaše vztahy budou během tohoto roku na vrcholu. Při komunikaci s partnerem však dbejte na upřímnost. Zimní období je ideální pro početí dítěte a přinese vám mnoho radosti a lásky. Při rozhodování, ať už se týká čehokoli, se řiďte především vlastní duší.

Osobnost: Lucie Vondráčková (8. 3. 1980)

 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

• Jací jste: Máte tvrdé rohy nebojíte se je použít proti svému protivníkovi. Jste hádaví a umanutí, svým výrazným tlakem vždy všeho dosáhnete. Rádi se zabýváte budoucností. Jste pracovití a dokážete až neuvěřitelně silně milovat.

• Zdraví: Výraznější změny v této oblasti neočekávejte. Snažte se jen udržet svůj temperament na uzdě a přebytečnou energii raději vybijte při sportu. Ale všeho s mírou! Příliš mnoho pohybu vám může i ublížit.

• Práce: Pořádně se zamyslete, co od života očekáváte, a pracujte na tom. Určitě budete úspěšní, i malá změna se přece počítá. Práce a studium jsou přínosem, který bude po zásluze odměněn. V září očekávejte růst mzdy nebo dokonce kariérní postup.

• Láska: V zimním období vaše vztahy nezaznamenají výraznější změny. Budete si jen užívat pozornosti svého partnera. Pozor ale na jaro! Až rozkvetou první sněženky, snažte se se svým milým nehádat. Budete-li pokračovat v projevech náklonnosti, čeká vás v oblasti lásky spokojenost po celý rok.

Osobnost: Jiří Bartoška (24. 3. 1947)

 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

• Jací jste: Věříte na lepší zítřky, harmonii a soulad v rodině i ve vztazích s partnerem. Máte vůdčí schopnosti. Nejcennější jsou pro vás děti. Vaší slabou stránkou je ale vyjadřování vlastních citů, to ještě příliš neovládáte.

• Zdraví: V roce 2018 ukončíte vleklé spory, což posílí vaši imunitu. Dávejte ale pozor na nevyslovená trápení. Vždy věci říkejte na rovinu a ve chvíli, kdy nastávají. Snažte se tolik nebrat ohled na druhé. To by totiž mohlo být proměněno v nemoc.

• Práce: V zimě budete mít pocit stagnace. Využijte ho k přemýšlení nad tím, co už nechcete, a co si naopak hodně přejete. Jaro s sebou přinese nové možnosti, změny zaměstnání, nebo dokonce povýšení. Myslete ale na to, aby vše bylo v souladu s vaším vnitřním já. Druhá polovina roku je vhodná spíše pro klidnou a pečlivě odvedenou práci.

• Láska: Problém s případným manželským trojúhelníkem bude vyřešen hned na začátku roku. Ve vztazích vás čeká příznivé období, máte totiž jedinečnou příležitost vybrat si partnera, který odpovídá vašim povahovým rysům. Prožít můžete nejen velkou lásku, ale i nevázaný flirt. A tak si srovnejte v hlavě, zda jste připraveni na vážný vztah, nebo jen toužíte po dobrodružství.

Osobnost: Jiřina Bohdalová (3. 5. 1931)

 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

• Jací jste: Milujete život a všechny radosti, které přináší. Rádi koketujete a na okolí to může působit trochu rozporuplně. Jste společenští, rádi slavíte a bavíte se. Zároveň však potřebujete mít silné rodinné zázemí, které si pečlivě střežíte. Nedokážete udržet tajemství, jste povídaví a vstřícní.

• Zdraví: Nenechte se rozhodit nevlídností počasí na počátku roku a vyjeďte na hory. Posílíte tím své zdraví i psychiku. Ohrozit vás může pesimismus okolí. Nedejte na něj a stůjte si za svou představou o světě. Budete tak v klidu a dočkáte se pevného zdraví po celý rok.

• Práce: Rádi jen tak pozorujete, ptáte se, debatujete – a až následně situaci vyhodnocujete a rozhodujete se, kam se vydat. Tohle bude vhodný rok k odstartování vlastní podnikatelské kariéry! Věřte vlastnímu úsudku a vše berte s pokorou. Pak vás úspěch v profesním životě rozhodně nemine.

• Láska: Zapomeňte na to, že se musíte líbit každému. I když je vaše charisma patrné už na první pohled, přece jen se můžete dočkat odmítnutí. Važte si partnera, kterého máte doma, a milostné fantazie nechte pouze ve fázi představ. Jinak můžete o svou drahou polovičku přijít, a to by byl skutečně malér! Nezadaní Blíženci letos mohou najít životní lásku, ti ostatní pak mnoho dobrých přátel.

Osobnost: Libuše Šafránková (7. 6. 1953)

 

Rak (22. 6. – 23. 7.)

• Jací jste: Bystří a inteligentní. Dospíváte dříve než ostatní. Jste samotářští a nad životem někdy až příliš přemýšlíte. Některé banality berete dost vážně. Milujete domov a klid, ale ve společnosti se umíte odvázat. Máte hodně přátel, protože umíte naslouchat a nikdy nikoho nepomlouváte. Rádi překvapujete, jste pečliví a houževnatí.

• Zdraví: Pozor na melancholii, hlavně z počátku roku. Jestliže nemáte rádi zimu, »naordinujte « si saunu, sálové hry a společenské akce. Na jaře se vydejte do přírody. Snažte se i dostatečně odpočívat. Pokud k sobě budete spravedliví, čeká vás posílení imunity.

• Práce: Příliš osobně vnímáte starosti druhých, proto byste měli trénovat především nadhled. Nemůžete zachránit celý svět a není to ani vaše povinnost. Stačí, když budete myslet sami na sebe. Připravte se také na rozhovor o zvýšení finančního ohodnocení. V tomto roce může přijít nečekaný dar nebo dědictví.

• Láska: Pracovat musíte na všem, dokonce i na lásce. Někdy našlapujete příliš potichu, a tak si váš protějšek ani nemá šanci všimnout, že mu vyjadřujete lásku. Do partnerství se snažte vnést rovnováhu. Rozdělte si úkoly a uvidíte, že se oba budete cítit dobře. Novým vážným vztahům přeje únor, duben a září. Během těchto měsíců budete skutečně šťastní.

Osobnost: Karel Gott (14. 7. 1939)

 

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Jací jste: Lev je jedním slovem král. Proč, když není ani nejsilnější, ani největší? Vždy dokáže ocenit odvahu protivníka! Proto k vám neodmyslitelně patří moudrost. Jste pyšní na své milenecké schopnosti, rádi žijete v přepychu. Pokud ale nějakým způsobem strádáte, cítíte se být zastrašeni. Vyrovnaní a šťastní jste jedině tehdy, pokud vás okolí ujišťuje o vaší síle.

• Zdraví: Trošku vás zlobí tvrdohlavost. Každý lev roste z mláděte, tak si i vy občas dovolte chybovat. Nic strašného se nestane a z chyb se jedině poučíte. Tento krok také uklidní váš nervový systém a zmizí i žaludeční obtíže. Rozhodnutí čiňte s rozvahou. Jedině tak upevníte všechny své síly.

• Práce: I přes svou netrpělivost se pilně připravujte na nové směry, kterými se zanedlouho vydáte. Nejvíce se vám bude dařit od března. V práci se vše uklidní a po náročných prvních měsících nového roku pocítíte naplnění. Nebojte se, máte nakročeno k povýšení nebo k finančním odměnám.

• Láska: Nepotřebné vzorce vypusťte ze života a konečně se začněte řídit vlastními touhami a představami. Vaše životní cesty dostávají jasný cíl. Rodina i přátelé vám dají najevo svou podporu. V lásce vás čeká zjištění, že vedle sebe máte milujícího člověka a kamaráda v jednom. Na nové vztahy, či naopak rozchody je nejvhodnější období jara a léta, abyste pak mohli odjet pryč a načerpat nové síly.

Osobnost: Bolek Polívka (31. 7. 1949)

 

Panna (24. 8. - 23. 9.)

• Jací jste: Vlastně jste pořád dítětem. Chováte se přirozeně, jste laskaví a vždy ochotní pomoci. Nemáte důvod cokoli tajit a trpělivě jdete za svým snem. Neradi soudíte druhé. Jste otevřeni novým možnostem a zkušenostem. Navenek působíte křehce, uvnitř jste však silní a neoblomní.

• Zdraví: Nezapomínejte na relaxaci a zábavu, nejen prací je přece člověk živ. Dokonale vás osvěží posezení s přáteli nebo sáňkování. Na první pohled obyčejné radosti vám přinesou dostatek zdraví a životní pohody.

• Práce: V oblasti práce Panny čeká uvolnění a pak stagnace, která zjara posune jejich život k novým zážitkům a možnostem. Řád není vaším přítelem, ale mít ho v zaměstnání rozhodně není na škodu. Očekávejte rozpracovaní nových úkolů, díky nimž si v dalších letech finančně polepšíte.

• Láska: V rodině a lásce nepocítíte velké změny. Vložte proto svou energii do společenských událostí a užijte si všechna období roku. Pro nezadané je vhodné seznámení v únoru a v květnu, pak až na podzim. Láska v tomto roce všechny Panny naplní.

Osobnost: Tereza Maxová (31. 8. 1971)

 

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

• Jací jste: Měříte a vážíte vše, co vám život nabízí. Šťastnější a vyzrálejší Váhy už tento povahový rys mírně uvolnily a nejsou tolik akurátní. Potrpíte si na partnerský vztah a velmi vám záleží na tom, co si o vás myslí okolí. Dbejte více sami na sebe, komunikujte se svým já! Nad vším přece nejde tolik přemýšlet.

• Zdraví: Rok 2018 je vhodný pro splnění starých přání. Výlety, kulturní akce, ale hlavně být v rodině a v partnerství šťastný. To je cílem tohoto roku a vše se vám vyplní. Dávejte pozor na pohybové ústrojí! Po letech nicnedělání začínejte se cvičením opatrně a pomalu. Začnete-li se ale věnovat sportu, vaše zdraví se jen upevní.

• Práce: Máte velkou šanci najít si zajímavou práci, nebo dokonce otevřít vlastní podnik. Váháte někdy až moc, proto taky jednou nechte promluvit cit a duši. Když je poslechnete, čeká vás odpovídající finanční ohodnocení.

• Láska: Dejte do pořádku přátelské vztahy. Ne každý musí zůstat přítelem a ne každý s vámi musí souhlasit. Buďte v tomto více ohleduplní. Partnerství nebude mít tendence ke změnám. Jen ho trošku okořeňte. Pokud hledáte novou lásku, nechte to až na duben.

Osobnost:  Monika Absolonová (27. 9. 1976)

 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

• Jací jste: Říká se, že Štír je nejkomplikovanějším znamením zvěrokruhu. Jste úderní, chytří, inteligentní a pro rodinu byste se rozkrájeli. Baví vás být středem pozornosti, ale nos nahoru přesto nenosíte. Milujete nové a nepoznané. Ačkoli jste většinu času veselí, v ústraní si často postesknete. Jste tajemní a díky tomu i velmi žádaní u svých protějšků. Ne každý s vámi ale vydrží.

• Zdraví: V tomto roce se vám bude celkem dařit. Všechny zdravotní problémy se zlepší. Pozor ale na úrazy! Věnujte dostatek času procházkám a výletům. Uvolníte tím nejen napětí doma, ale také ve své mysli. Fyzická zdatnost bude jen příjemným bonusem.

• Práce: Zima není vaším oblíbeným obdobím. Můžete se ale během ní připravovat na slunečné dny, které dříve či později stejně přijdou. V práci nedělejte změny a netlačte na své okolí. Na přelomu jara a léta se dočkáte finanční odměny. Pokud se vám přece jen něco nepodaří, z chyb se poučte a jděte se vztyčenou hlavou dál.

• Láska: V rodině mohou nastat mírné neshody, a to především proto, že spolu trávíte příliš mnoho času. Využijte proto víkendy a volné dny k výletům. Na své blízké buďte milí. Pokora vám na poli lásky přinese upevnění vztahu i nové neobjevené možnosti.

Osobnost: Marta Kubišová (1. 11. 1942)

 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

• Jací jste: Velmi silní a srdeční. Zkrátka umíte vystřelit svůj šíp v tu pravou chvíli. Jste prostořecí, ale to z toho důvodu, že milujete celým svým srdcem. Dbáte na selský rozum, nejste příliš rozvážní, ale vždy rádi pomůžete. Vyžadujete větší míru intimity, a když jste ve vztahu nešťastní, dokážete rozkmotřit celou rodinu. Jste rychlí a přesní a je s vámi zábava.

• Zdraví: Milujete sport, výlety a společnost, což vám dodává psychickou pohodu. Zkuste ale také odpočívat, chvíli nic nedělat a na nic nemyslet. Klid vaší duši přinese i jóga, která sladí do pohody nervový systém.

• Práce: Vhodný čas na jakékoli změny v pracovním životě bude po celý rok. Nebojte se, určitě budete úspěšní. Neberte však na sebe zodpovědnost jiných spolupracovníků. Vaše síla může být zneužita. Plánování a dodržení vytyčených cílů se vám vyplatí.

• Láska: Vaše vztahy budou vždy bouřlivé, ale chvil souznění a lásky budete mít rovněž dostatek. Novou lásku hledejte u Střelce, Raka nebo Kozoroha. Léto ponechte letním flirtům. Takový nezávazný vztah vám pomůže ujasnit si, koho vlastně chcete vedle sebe v životě mít.

Osobnost: Richard Genzer (20. 12. 1966)

 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

• Jací jste: Kozoroh je svérázný, tvrdohlavý, avšak ve vypjatých situacích velice rozvážný. Velké změny nemáte dvakrát v oblibě, přesto dokážete tyto chvíle ustát. Při flirtování používáte zdravý nadhled, ale lovit opačné pohlaví vás zkrátka baví. Máte v sobě ukrytá tajemství, o která se podělíte pouze s lidmi, kteří vás překvapí svou nenadálou přízní. Jste pokaždé jiní: někdy tvrdí, jindy laskaví, v každém případě ale milující.

• Zdraví: Pro upevnění zdraví je dobré ukončit vleklé spory a napravit chyby z minulosti. Nevracejte se k tomu, co bylo. Odpusťte, podejte ruku svým nepřátelům a jděte dál. Nenechte své nitro strádat válkami, které jsou nesmyslné.

• Práce: Dostane se vám zasloužených odměn v práci. Naplánujte si investice nebo konzultace ohledně správy financí. Vesmír je nakloněn vám poslat vše, co potřebujete pro klidný a spokojený život. Vyslovujte svá přání opatrně, abyste nedostali i něco, o co ve skutečnosti nestojíte.

• Láska: Do života vám vejde štěstí, láska a radost. Očekávat můžete i přírůstek do rodiny i pochopení ze strany partnera, klid. Chcete-li najít novou životní lásku, vhodné je právě zimní období.

Osobnost: Taťána Kuchařová (23. 12. 1987)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.