Poráží rakovinu a trefila jackpot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Poráží rakovinu a trefila jackpot!

Výhru oslavila se syny Shanem a Jordanem.
Výhru oslavila se syny Shanem a Jordanem. (Foto Twitter, Facebook)

Dvojitý jackpot! Kanaďanka Diane Bishop umírající na rakovinu zjistila, že její léčba zabírá, a navíc vyhrála v loterii v přepočtu 25,2 milionu korun. Peníze chce použít na splacení hypotéky, na odchod do důchodu a další boj se zákeřnou nemocí.

Svobodná matka Diane žije se dvěma syny v zapadlém městečku na ostrově Newfoundland na severu Kanady a život se s ní vůbec nemazlil. V dubnu 2016 dokončila kompletní léčbu rakoviny prsu, ale záhy lékaři zjistili, že zákeřná nemoc se vrátila s ještě větší silou. Nádory napadly už i kyčel a plíce! „Je to čtvrté stadium, nedávají mi šanci, ale já se nevzdám. Ještě pořád budu bojovat ,” řekla tehdy své rodině.

Ke Kanaďance Diane se konečně otočilo štěstí čelem

Normálně nesází

Diane vlastnila malý obchůdek (smíšené zboží při benzinové pumpě) a z finančních důvodů si ho nemohla dovolit zavřít ani na jediný den. Ani kvůli náročné a vyčerpávající léčbě. Nedávno si koupila ve vlastním obchodě tiket do loterie Atlantic a... Štěstí se kupodivu konečně usmálo i na ni. Vyhrála 1,5 milionu kanadských dolarů, v korunách tedy přes 25 milionů! „Vůbec nevím, proč jsem si ten tiket koupila. Prostě náhlý popud. Já jinak vůbec nesázím. Ale je pravda, že v mém obchod se už za ta léta nějaké vítězné tikety prodaly,“ uvedla Diane.

Ke Kanaďance Diane se konečně otočilo štěstí čelem

Paruka a cesty

Ještě větším jackpotem ale bylo, když jí pár dní poté v nemocnici sdělili, že léčba chemoterapií zabírá a ona dostala další šanci na život! „Ta loterijní výhra mi úplně změní život. Můžu už zavřít svůj obchod a věnovat se naplno léčbě!“ jásá Diane. Už si také koupila novou paruku a (pokud jí to zdraví dovolí) chtěla by někam na chvíli odcestovat, což se jí dosud nikdy nepovedlo.

S novou parukou na hlavě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.