Proti zapomnětlivosti i únosu: Špionské botky na míru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proti zapomnětlivosti i únosu: Špionské botky na míru!

Konkrétně Bond žádné takové boty neměl. Zato seriálový Agent Smart polobotkou telefonoval!
Konkrétně Bond žádné takové boty neměl. Zato seriálový Agent Smart polobotkou telefonoval! (Foto Oliver Sweeney)

Chtěli byste se cítit jako James Bond? S přihláškou k rozvědce nebo neodolatelným šarmem vám asi nepomůže žádný obchod, ale výbavičku hodnou superagenta si sehnat můžete. Britský obuvník Oliver Sweeney přišel s modelem zvaným Tajná bota, do nějž schováte spoustu zajímavých věciček.

„Je to bota navržená pro mimořádné mise i každodenní situace: Od bundy zapomenuté v hospodě až po únos,“ popisuje výrobce. „Každá bota má v podrážce skrytý prostor na tři vychytávky, dohromady tedy šest.“ Můžete si tam objednat třeba švýcarský nožík, svítilnu, pero, léky, minikameru, GPS vysílač, USB flešku, kompas, peníze, malou voňavku či vodu po holení nebo třeba náhradní klíč.

Kromě toho jsou tkaničky vyrobeny z ultrapevného kevlaru, a tak se dají použít jako pilka na dřevo či plasty, kdyby vás snad svázali. Celá tahle špionská legrace vyjde na 57 500 Kč, poštovné je zdarma...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.