Skandál v televizi: S kým čeká Táňa (12) dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Skandál v televizi: S kým čeká Táňa (12) dítě?

Nebohá školačka neví, s kým má dítě.
Nebohá školačka neví, s kým má dítě. (Foto: Twitter, Facebook)

Myslíte si, že už jste v televizi viděli všechno? Tak si pusťte tu ukrajinskou. Tam v bizarním pořadu ukrajinská školačka (12) zjišťuje podle testů DNA, kdo je otcem jejího dítěte. Možnosti jsou dané a jedna šílenější než druhá: nevlastní táta, bratr, nevlastní bratr...

Táňa Lučišinová z ukrajinské Borislavi otěhotněla, když chodila do páté třídy a bylo jí jedenáct. Z jejího smutného příběhu udělala ukrajinská televize nechutnou show v hlavním vysílacím čase. Táňa nejprve tvrdila, že otcem její dcery Diany je soused Andrij (18), který se s ní vyspal, když mu bylo sedmnáct. Výsledky DNA testu to ale vyvrátily.

Tak se plačící školačka před celým národem u obrazovek přiznala, že měla sex i se svými příbuznými. Její nevlastní táta, bratr a nevlastní bratr si rovněž prošli DNA testy. Kdo z nich je otcem, se diváci a také samotná Táňa dozvědí v příštím, naživo vysílaném dílu.

Pokud vyjde najevo, že s ní spal její nevlastní otec Ivan Eremin, půjde okamžitě do vazby a hrozí mu vězení od pěti do desíti let. A co její povedení bratři? Ten vlastní  Voloďa (15) tvrdí, že asi ví, kdo je otcem, ale nechce o tom mluvit. Nevlastní Viktor Dimijon (17) uvedl: „Jsem nevinný a opravdu nevím, kdo může být otcem toho dítěte.“

Zděšení odborníci
Psychologové jsou z pořadu zděšeni. „Lidé sedí u televize a s otevřenou pusou koukají na vystresovanou dívenku, která byla vlastně několikrát znásilněná. A také se stala obětí incestu. Ona je ještě dítě, je to oběť, která nesmí být takto senzacechtivě prezentovaná na obrazovce,“ uvedl jeden z lékařů.



Přečtěte si
panda
26. 10. 2017 • 15:53

Nechce se mi věřit, že je to pravda. Určitě je to jen dobře zaplacená trapárna jako ta na Barrandově. Prostě najatí herci. Ani člověk s inteligencí blechy by do takového pořadu nikdy nevlezl.

ban09
26. 10. 2017 • 11:20

Skandál v televizi: S kým čeká Táňa (12) dítě? .... No nečeká ho s nikým, leda že by znovu byla těhotná? Redaktoři, chce se to trochu zamyslet, než něco napíšete.

lokii
25. 10. 2017 • 15:54

Kdysi byla na nejakem americkem kanalu velice podobna show. "Maminky" hledaly podle DNA otce sveho ditete - bylo to nechutne a neskutecne trapne, jak si nekdo dokaze "postavit karieru" na necem takovem. Tohle je ke vsemu jeste nechutne - takhle male dite vystavovat neskutecnemu stresu a ponizeni.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.