Jiří Paroubek potvrdil rozvod: Ano, mám milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Paroubek potvrdil rozvod: Ano, mám milenku!

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek (Miloš Schmiedberger, Dalibor Puchta, ČTK)

PRAHA – Potvrzeno! Šéf ČSSD Jiří Paroubek (54) se rozvádí s manželkou Zuzanou (49)! Jako první o tom informovalo Nedělní Aha!, kterému to sám Paroubek v sobotu večer na přímou otázku potvrdil. Expremiér vyměnil svoji manželku Zuzanu, se kterou byl ženatý 27 let, za svoji o 20 let mladší tlumočnici z angličtiny Petru Kováčovou (34). A zhrzená paní Zuzana se z toho včera zhroutila!

Na rozdělení majetku jsou už s manželkou dohodnuti...

„Před několika měsíci jsme se společně dohodli na ukončení našeho manželství a našem rozchodu,“ přiznal Paroubek v sobotu exkluzivně Nedělnímu Aha! s tím, že už jsou s manželkou dohodnuti i na rozdělení majetku. A na rozdíl od premiéra Mirka Topolánka, který dlouho svůj nemanželský poměr s Lucií Talmanovou popíral, potvrdil Paroubek na přímý dotaz Aha! i milostný vztah se svojí tlumočnicí: „Ano, v posledních týdnech se mou partnerkou stala slečna Mgr. Petra Kováčová.“

Šéf ČSSD je v těchto dnech na dovolené v Chorvatsku právě se svojí novou atraktivní přítelkyní. Ta pro něj jako tlumočnice z angličtiny začala pracovat v době, kdy se stal premiérem, tedy v roce 2005. Tlumočila například při Paroubkově nedávném setkání s americkým prezidentem Georgem Bushem, stejně jako minulý týden na jednání lídrů socialistických stran v Bruselu, byla s ním ale i na loňské cestě do Indie a Číny. V poslední době s ním byla vídána stále častěji, a to i v restauracích či divadlech. Paroubek se přesto na veřejnosti dál objevoval s manželkou Zuzanou – nedávno například na odborářské demonstraci nebo při Dni dětí na pražském Výstavišti.

A co na to všechno říká paní Zuzana, která byla svému manželovi oporou od začátků jeho pozdější hvězdné politické kariéry? „Nebudu to nijak komentovat. Nezlobte se, není mi vůbec dobře. “ řekla deníku Aha! s pláčem. Odmítla také potvrdit zjištění deníku Aha!, že Paroubek poslední měsíc vůbec nespal doma, ale na své chatě u Prahy. „Ano, teď jsem ho tady často viděl. I s takovou hezkou blonďatou slečnou,“ řekl ale Aha! jeden z lidí ze sousedství Paroubkovy chaty.

Paroubkovi byli manželé necelých 28 let a mají spolu syna Jiřího. Tomu se ve středu narodila dcera Viktorie. Šéf ČSSD Jiří Paroubek není prvním z vrcholných politiků, komu se rozpadlo manželství. Podobně dopadl i premiér Mirek Topolánek nebo hejtman Petr Bendl...

Manželské krize politiků

  • Mirek Topolánek (ODS) – Premiér a šéf ODS svůj dlouhý milenecký vztah s místopředsedkyní Poslanecké sněmovny Lucií Talmanovou (ODS) dlouho tajil. Přiznal ho až letos v lednu, kdy už začalo jeho milence růst bříško. S manželkou Pavlou, s níž má tři děti, se zatím nerozvádí. Talmanová bude za tři týdny rodit.
  • Petr Bendl (ODS) – Středočeský hejtman je rozvedený již dvakrát – naposledy v roce 2003, v době, kdy byl ve funkci hejtmana. Potřetí se oženil v srpnu 2005.
  • Lubomír Zaorálek (ČSSD) – Místopředseda Sněmovny se rozvedl v roce 2000 a poté žil s Monikou Pajerovou, zakladatelkou strany Naděje.
  • Miroslav Macek (ODS) – Jeden z prvních politiků, který veřejně přiznal mimomanželský poměr. Rozvedl se v době, kdy byl místopředsedou ODS, v dubnu 2001 se znovu oženil s Čechošvýcarkou Janou Blochovou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.