Reportér CNN jedl lidský mozek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Reportér CNN jedl lidský mozek!

Reportér Aslan ochutnal vařený lidský mozek.
Reportér Aslan ochutnal vařený lidský mozek. (Foto: YouTube, Profimedia.cz)

I taková slavná a prestižní televizní stanice, jakou je bezesporu CNN, někdy zajde příliš daleko. Obrovskou nevoli v celé Americe vzbudila jejich reportáž, během které reportér na návštěvě u sekty kanibalů jedl lidský mozek!

Reportér Reza Aslan (44) rád vyhledává civilizací nedotčená místa a představuje extrémy dodnes panující na planetě Zemi. V posledním dílu své série to ale přepískl: navštívil hinduistickou sektu Aghori, která v odlehlých částech Indie praktikuje kanibalismus! V jeho reportáži je vidět, jak nejprve pije nějaký omamný nápoj z lidské lebky, pomazává si obličej popelem z lidských ostatků, a pak dokonce sní část nabízeného vařeného lidského mozku!

Pohoršení hinduisté
Diváci u televizních obrazovek nechtěli věřit vlastním očím a okamžitě si začali stěžovat na nejrůznějších místech. Tulsi Gabbard, oficiálně jediná hinduistka v americkém Kongresu, se postavila do čela protestů zhnusených diváků. „Kanibalismus ve zpravodajské televizi je zkrátka nepřípustný!“ hřímá a její hlavní argument zní, že pořad vrhá špatný stín na celou jejich víru.

„Ve světě jsou miliardy mírumilovných hinduistů a jen stovka aghoriů s jejich výstředními praktikami. Redaktor se hnal za senzací a absurditou, ale spolu se CNN poškodil celé jedno náboženství!“ uvedla na půdě Kongresu.
A indické zpravodajské weby The Hindustan Times nebo Press Trust of India vyloženě vybízejí k bojkotu CNN jako stanici nepřátelské k hinduismu. 

Chutnalo to jako dřevěné uhlí!
Reza Aslan nejprve uznal, že to se svou reportáží přehnal. „Byla to chyba,“ uvedl. Pak však možná ještě přilil oleje do ohně, když na svém Facebooku dodal: „Chcete vědět, jak chutná mozek mrtvého člověka? Jako dřevěné uhlí! Byl spálený na uhel!“    

Mozek funguje i 10 minut po smrti!
Kanadští lékaři pracující na jednotce intenzivní péče přišli s opravdu šokujícím zjištěním. Podle jejich zkušeností lidský mozek pracuje i i deset minut poté, co je zbytek těla klinicky po smrti. Objev může znamenat velký vědecký i morální průlom, například v případě darování orgánů.  



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.