Zrůdná zpověď kanibala: Svou obětí krmil její dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zrůdná zpověď kanibala: Svou obětí krmil její dceru!

Obrázek z kanibalova notesu, ve kterém všechny své činy popsal.
Obrázek z kanibalova notesu, ve kterém všechny své činy popsal. (Foto: Profimedia.cz, ara)

Toto je skutečně příběh jen pro silné žaludky... Brazilec Jorge Negromonte (54) za pomoci své ženy a milenky zavraždil nejméně tři dívky, které pak spolu pojídali. Masem jedné z obětí (†17) dokonce krmili její dcerku (tehdy 18 měsíců)!

Negromonte, jeho žena Isabel Cristina (54) a milenka Bruna Cristina de Oliveira (27), lákali do svého domu mladé, chudé dívky. Slibovali jim peníze za hlídání dětí. Kanibal jim pak podřezával hrdla a porcoval jejich těla.

O všem teď promluvil z vězení Pesqueira, kde si po loňském zatčení odpykává 23letý trest (jeho kumpánky dostaly 20 let). „Ze zabíjení těch dívek mám jen záblesky. Pamatuji si krev tekoucí z hrdla a bezvládná těla,“ popisuje s tím, že jeho ženy nasolené maso ukládaly do mrazáku. „Jedno tělo jsme jedli až pět dní. Maso jsme přidávali i do empenadas (masové pirohy z pšeničného těsta - pozn.), které jsme pak prodávali na trzích,“ šokuje.

Chuť? Jako hovězí! Jednou z potvrzených obětí kanibalského tria je i Jessica da Silva (†17), kterou šílenci v roce 2008 nalákali do domu hrůzy v Guaranhunsu i s její dcerkou. „Její maso chutnalo jako hovězí. Malé jsme ho dali k obědu den poté, co jsme její mámu zabili,“ vykládá šílenec aniž by hnul brvou. Dnes osmiletá dívka vyrůstá podle policie v nové rodině.

 

Napsal i »knihu«

Když policie loni v listopadu vtrhla do Negromonteho domu, našla i padesátistránkový notes s nadpisem »Odhalení schizofrenika«, v němž kanibal popsal rituály vraždícího tria. Píše třeba, že pojídáním obětí chtěli očistit své duše: „Slyšeli jsme hlasy, které nás varovaly, že ty lidi musíme zabít, protože jsou špatní. Jedli jsme maso těchto zlých lidí jako očistný rituál, cítili jsme při tom úlevu.“



Přečtěte si
cukrenka
19. 6. 2015 • 11:40

Možné je zřejmě úplně všechno. lidí je hodně a tak i různých úchylek, kdy si rodiče asi ničeho nevšimli a zalévali kopřivu ve svém vadném děcku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.