Nechutná zpověď kanibala: K čemu přirovnává lidské maso? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nechutná zpověď kanibala: K čemu přirovnává lidské maso?

Vraždící trio
Vraždící trio (Foto: Profimedia.cz, ara)

Nejkrutější monstrum posledních let Jorge Beltrao Negromonte (54) vydal své tajemství. Brazilský kanibal, který zavraždil tři dívky (†17, †20 a †21), jejich těla uvařil a snědl, ve svém prvním rozhovoru od zatčení uvedl, že lidské maso chutná jako hovězí.

Bývalý vysokoškolský profesor dostal za své zločiny 23 let, jež si odpykává v katastrofálně přeplněném vězení. Tam sdílí jeden pokoj s 33 dalšími kriminálníky! Postelí ale mají jen pět... Neblaze proslul tím, že jednu z obětí rozčtvrtil sekerou přímo před zraky její dcery (18 měsíců). Dítě pak s nepochopitelnou krutostí krmil masem jeho matky! Dítě zabili gtři měsíce po mámě...



Na jeho řádění se podílely i jeho manželka Isabel (54) a mladičká milenka Bruna (24), se kterými vytvořil spirituální sektu. Odhaleni byli v roce 2012, a to kvůli chybě Bruny. Ta šla totiž nakoupit s kreditkou jedné z obětí, a to měsíc po jejím zmizení. „O vaření se staraly hlavně ony. Nepamatuji se už, jestli jsme ty ženy někdy smažili, nebo z nich dělali stejky. Pro Brunu jsem koupil mlýnek na maso, ale nevím, jestli ho někdy použila. Nejčastěji jsme to maso dusili s oreganem, cibulí a další zeleninou, chutnalo úplně jako hovězí. Mezi lidským a zvířecím masem není prakticky žádný rozdíl,“ řekl Negromonte ‒ mimochodem držitel černého pásku v karate ‒ britskému novináři Mattu Roperovi z Daily Mailu.

Negromonte také vyráběl se svými partnerkami pirohy, které plnil lidským masem, a prodával je v okolí na trhu. Zájem byl prý mimořádný. Kanibal je se svým osudem smířený. „Pro lidstvo je dobře, že jsem tady zavřený. Kdybych byl venku, určitě bych zabíjel dál,“ myslí si zločinec.Negromonte se svými následovnicemi podlehli zvrácené teorii, že zabíjením obětí dělali svět lepším. „Říkali jsme tomu populační kontrola. Ty ženy by stejně porodily další zloděje a vyvrhely. Tím, že jsme je zabili, jsme je zbavili jejich hříchů,“ věří stále Negromonte. Jeho komplicky dostaly po dvaceti letech žaláře.



Autor:  so

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.