Táta pohřešované ženy se bojí: Veronika (39) už nežije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Táta pohřešované ženy se bojí: Veronika (39) už nežije!

Veronika Hercíková záhadně zmizela a je pohřešovaná.
Veronika Hercíková záhadně zmizela a je pohřešovaná. (Foto: PČR a archiv rodiny)

Kam se poděla Veronika Hercíková (39) z Děčínska? Nad tím si už přes dva roky lámou hlavu její nešťastní rodiče. Ti se bojí, že jejich dceru někdo zabil, nebo ji vězní jako sexuální otrokyni.

Veronika zmizela před více než dvěma lety, policii ale rodiče její zmizení ohlásili až loni v září. Z jejího mobilu tehdy slyšeli ruštinu. „Syn jí zkusil zavolat a na druhém konci se ozval muž, který mluvil rusky. Vyptával se, jak Veronika vypadá,“ popsal otec pohřešované Lumír Hercík (67).

Rodiče mají strach, co se Veronice mohlo stát. „Máme obavu, zda je dcera vůbec naživu, či ji někde nevězní jako sexuální otrokyni,“ vyslovil táta včera nahlas obavu, která trápí celou rodinu. Ta dceru, resp. sestru naposledy viděla v prosinci 2014. Tehdy Veronika z Prahy přijela za rodiči a svojí dcerou Štefánií (15). Před Štědrým večerem zase odjela.
Veronika s dcerou před Vánocemi 2014.
Považovali to za rozmar...
Veronika ještě zareagovala na otcovu SMS 7. února 2015 a od té doby je nedostupná. „Považovali jsme to s manželkou za její rozmar, že má zase špatnou náladu,“ řekl otec. Divné to rodičům začalo být, až když Veronika loni nepopřála dceři Štefánii k patnáctým narozeninám. Dívka vyrůstá u svého otce, kterému na ni Veronika přestala přispívat.  

Pomozte při pátrání
Policisté po Hercíkové vyhlásili pátrání 13. září 2016 a doposud se jim nepodařilo ženu najít. A žádají o pomoc při pátrání. Je střední postavy, 160 až 170 cm vysoké a má zelené oči. Můžete pomoci Veroniku Hercíkovou najít? Volejte na linku 158.

Veronika Hercíková záhadně zmizela a je pohřešovaná.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.