Jak z červené knihovny! Záchvat jí vymazal paměť, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak z červené knihovny! Záchvat jí vymazal paměť, ale…

 Jessica Sharman
Jessica Sharman (Foto: ara)

Loni v březnu zažila Jessica Sharman (19) šok. Byla zvyklá, že po epileptickém záchvatu někdy chvíli trvá, než si na všechno vzpomene, ale tentokrát si nevzpomínala na nic…

Teprve devatenáctiletá Jessica prodělala sérii epileptických záchvatů, které jí připravily o paměť. Nepoznávala nejen svojí rodinu, ale nepamatovala si ani vlastní jméno. Nepomáhaly fotografie, ani návštěvy známých míst.

Kromě rodiny nepoznala ani svého přítele Richarda Bishopa (25). I ten se snažil jí pomoci, ale marně. Jessica k němu necítila lásku a měla z něj strach. „Nechali mě s ním o samotě a já to nenáviděla. Byl pro mě cizí,“ svěřila Jessica britskému DailyMailu.

 

Jenže Richovi jeho holka nebyla lhostejná. Když viděla, s jakou vášní se jí přesvědčuje, aby mohl být jejím ochráncem a pečovat o ni, souhlasila. Odmítla mu ovšem cokoliv slibovat. Paměť se jí nevrátila, ale láska k Richovi ano. Miluje ji i přesto, že paměť může ztratit kdykoliv znovu a jejich vztah se může opět vrátit na začátek.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.