Tomáš (38) týral 4 roky manželku ...a děti by nechal umřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš (38) týral 4 roky manželku ...a děti by nechal umřít!

Pokud soud shledá Tomáše B. vinným, hrozí mu 12 let vězení.
Pokud soud shledá Tomáše B. vinným, hrozí mu 12 let vězení. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Na životního partnera má smůlu Žaneta B. (29) z Třince. Manžel Tomáš (38) s ní má tři děti, a celou rodinu čtyři roky týral. Pomíjel i to, že všichni trpí dědičnou epilepsií.

Neminul den, aby despota na Žanetu nebo na děti nekřičel. Někdy jí vlepil políček, rozbil jí mobil, jindy rozkopal dveře, ničil nádobí. Nikam ženu a děti (1, 3 a 4) nepouštěl. Upíral jim také setkání s rodinou a kamarádkami.

Když se děti léčily v nemocnici, odváděl je před ukončením léčby. Sám jim potom doma nařídil, kolik léků a kdy mají užívat. „Svévolně měnil dávky léků podle svých představ. Odmítl doporučené a objednané vyšetření dětí,“ uvedla včera žalobkyně Šárka Miketová před ostravským soudem a zdůraznila, že dětem tak mohl způsobit zpomalení až zastavení jejich vývoje, poškození vnitřních orgánů a mozku a v krajním případě i smrt.

„Vymyslela si to na mě všechno tchyně. Všechno jsou to výmysly,“ odmítl tyran vinu u soudu. Teď mu hrozí 12 let vězení.

Víte, že...
...epilepsie je onemocnění mozku, které se projevuje záchvaty? Ty se projevují nejčastěji tehdy, když žijí nemocní ve stresu. Což byl případ ženy a dětí obžalovaného...

Přečtěte si
ppadys13
2. 2. 2017 • 13:47

takovou svini patří zastřelit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.