Ruská máma (†24) dvou malých dětí: Strašlivá smrt v horké čokoládě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ruská máma (†24) dvou malých dětí: Strašlivá smrt v horké čokoládě!

Světlana pracovala v továrně na sladkosti nedaleko Moskvy.
Světlana pracovala v továrně na sladkosti nedaleko Moskvy. (Foto ara)

O tom, že někoho zabila čokoláda, se dá mluvit v souvislosti s vysokým cholesterolem, infarktem či morbidní obezitou. Světlanu Roslinu však čokoláda zabila doslova – Ruska totiž spadla do kádě, v níž se pochutina vařila.

Světlana pracovala v továrně na sladkosti ve městě Sergijev Posad nedaleko Moskvy. V osudový den se při směně naklonila do kotle s roztavenou čokoládou a už se z něj nedostala. Zachytil ji totiž míchací mechanismus a rozemlel ji na kousky.


Zůstaly jen nohy
Proč k tragédii došlo? Podle jedné verze Světlaně spadl do nádrže mobil, ona se jej snažila vylovit a přepadla přes okraj. Podle druhé měnila balíček s přísadami do obřího mixéru a ten ji »cvakl« a nepustil. Po přesném důvodu teď pátrá policie, ale ať už to bylo jakkoliv, mladá žena neměla šanci přežít. „Rozmačkalo ji to, zůstaly z ní jen nohy, které čouhaly z kádě,“ popsal svědek. Po Světlaně doma zůstal manžel Vladimir a jejich dvě děti, kterým není ani pět let…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.