Drama na konci prázdnin: Klárka (15) pobodala kamarádku (15)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Drama na konci prázdnin: Klárka (15) pobodala kamarádku (15)!

Klára
Klára (Foto Aha! – Kateřina Moravcová)

Z nejlepších kamarádek teď zřejmě budou největší nepřátelé. Mezi dvěma dívkami (obě 15) z jedné z obcí na Chebsku se v neděli odehrálo krvavé drama.

Klárka z ničeho nic vytáhla nůž na svou kamarádku Markétu. Čepelí dívce zasadila několik ran do zad a do stehna, nakonec ji měla podříznout i hrdlo. Podle informací Aha! se Markéta svíjela v bolestech a celá od krve prosila svou kamarádku ať ji zavolá záchranku. „Dívka byla záchranáři ošetřena s mnohačetnými bodnými a řeznými poraněními. Zranění, která utrpěla, byla vážná,“ potvrdila rozsah poranění mluvčí záchranky Petra Bakurová.

Markéta je ale bojovnice a po pár dnech hned na sociální síti povzbudila své známé statečným vzkazem: „Od této chvíle jsem změnila pohled na svět. Budu v pohodě. Věřím, že to bude dobrý, v pátek by mi měli vytahovat stehy.“

Co se mezi dívkami stalo, se ale doposud neví. Známí rodiny Klárky si myslí, že dívka byla šikanována a pak to v ní bouchlo. „Rodina měla před čtyřmi lety vážnou autonehodu. Klárka na tom byla špatně a možná je zatím i víc,“ uvedla jedna ze sousedek.


Policie mlčí
„Vzhledem k věku dívek nebudeme podávat žádné informace. Útočnici ale hrozí až devět let ve vězení,“ říká policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Maminka Klárky poslala vzkaz
„Všichni jste věděli (9. A), co se Klárce stalo před čtyřmi lety, čím si asi musela projít a kdo z vás, těch úžasných kamarádů ji podržel???? Byla to akorát m*dka, že Ondro, mužatka a tlustá, neohrabaná kráva. Těch nadávek si vzpomenete jistě víc. (To už s vámi rozebírala paní K.) Neomlouvám jí, je to NEOMLUVITELNÉ, ale přestaňte ze sebe dělat svaté, ano rostlo to v ní, všechno – to co se stalo, vaše chování, nadávky, mluvení s ní, jen když nebylo s kým... A s tlakem změny to bohužel ruplo. Je mi to hrozně líto, Markéty – ta se naštěstí uzdraví, ale i Klárky, protože ta už je odepsaná i s vaší pomocí na celý život.“ Máma



Přečtěte si
ellenic
1. 9. 2016 • 20:16

monza Souhlasím, Klárka sotva, Klára a ještě byla mimo .

monza
31. 8. 2016 • 09:08

"Klárka z ničeho nic vytáhla nůž na svou kamarádku " Ona mr-cha se nejmenuje Klárka,ale Klára. Ještě že blbec /autor reportáže/,nepoužil výrazy jako- -mlaďoučká,roztomilá Klárka.Kr.eténi!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.