Bratr ubodané Denisky (†11): Už sedí ve vazbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bratr ubodané Denisky (†11): Už sedí ve vazbě!

Martin skončil ve vazbě.
Martin skončil ve vazbě. (reprofoto ČT)

Nejstrašnější chvíle v životě prožívají rodiče ubodané Denisky (†11) z Krnova.

K vraždě se přiznal její bratr Martin (16). Soud v Ostravě na něj včera uvalil vazbu.S ohledem na věk podezřelého policie i úřady o případu mlčí. „Soudkyně vzala mladíka do vazby proto, že by mohl kvůli hrozícímu trestu uprchnout nebo se skrývat,“ uvedl pouze mluvčí soudu Alexandr Dadam. Martin prý s policií spolupracuje a vypovídá.

Motivem hrůzného činu byla nejspíše žárlivost mladíka na úspěšnou sestru. Jeho přátelé upozorňují i na Martinovu vznětlivou povahu. Ve vzteku agresivně napadal spolužáky i kamarády.

„Zabil ji kvůli prachům. Chtěla prý na něho prásknout, že chce vzít peníze. Nebo to udělal ze žárlivosti,“  píše na facebookové stránce kamarádka sourozenců. P

obodanou dívku našli v pondělí sousedé. Nejprve se ozval křik, pak vyběhl bratr a křičel, že našel něco strašného. Vzhledem k věku mu hrozí maximálně 12,5 roku vězení.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.