Klausová se pochlubila: I manžel mi kupuje květiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Klausová se pochlubila: I manžel mi kupuje květiny!

Livia Klausová dostala na uvítanou květiny od ředitele zahrady Ivo Tábora.
Livia Klausová dostala na uvítanou květiny od ředitele zahrady Ivo Tábora. (Aha!: Josef Mašek)

PRAHA – První dáma Livia Klausová se včera kochala rozkvetlými stromy a květinami v Dendrologické (dřevinové) zahradě v Průhonicích. Paní prezidentová je jejich velkou milovnicí.

První dáma Livia Klausová se včera kochala rozkvetlými stromy a květinami v Dendrologické (dřevinové) zahradě v Průhonicích. Paní prezidentová je jejich velkou milovnicí.

„Mám oblíbené úplně všechny květiny. Teď mám nádherné období, kdy jich dostávám spoustu, i od manžela,“ svěřila se Klausová.

Zvláště obdivovala různobarevné azalky a rododendrony. Návštěva zahrady se jí líbila, ale nejkrásnější podle ní byla, když se zde před lety ženil její syn Václav. Na závěr procházky se paní Livia ukázala jako velká ekoložka a skromná žena. Při převozu do odlehlé části areálu si nepřála využít výhody jet místy, kudy auta normálně nesmí. Přestože je to první dáma, drkotala se pouze prašnou »technickou cestou«.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.