Děsivé! »Vyrobila« si umírajícího syna! Měl už i rakev... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Děsivé! »Vyrobila« si umírajícího syna! Měl už i rakev...

Colbyho (13) krkavčí matka ukazovala v televizi a posílala ho na zbytečné operace.
Colbyho (13) krkavčí matka ukazovala v televizi a posílala ho na zbytečné operace. (Foto Policie, Go Fund Me)

´S neskutečným případem se potýká sociálka v americkém Texasu. Danita Tuttová (40) prosila veřejnost o pomoc smrtelně nemocnému synovi (13), ale nakonec se ukázalo, že mu všechny trable způsobila ona. A naschvál!

Tuttová synovi Colbymu odpírala jídlo a dokonce ho poslala na zbytečné operace, ze kterých akorát dostal otravu krve. A v tlevizi pak štkala, jak syn umírá, protože nemůže přijímat pevnou stravu, a jak je jeho posledním přáním zajít na dobrý wrestling. Zápasníci jí skočili na lep, chtěli umírajícímu chlapci udělat radost, a tak pro něj dokonce poslali limuzínu!

Pak krkavčí matka chlapce šoupla do hospicu, ovšem zdravotníci začali postupně odhalovat pravdu. Třeba tu o údajné poruše přijímání potravy. „Večer strávený s Colbym mě dost překvapil, snědl burrito se sýrem a fazolemi, koláč a spoustu sladkého čaje, a všechno v pořádku strávil,“ napsala do zprávy pečovatelka Connie Koehlerová. Že se jeho stav v hospicu, bez přítomnosti matky, tak rychle zlepšil, dává jasnou diagnózu: vyhladovění!

Matku, která už mezitím koupila synovi rakev a vybrala náhrobek, sebrala policie. Podle dokumentace sociálky »chorobně touží po pozornosti« a kromě Colbyho by mohla ohrozit, ba zabít i své další dítě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.