Krvavá jatka šílence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krvavá jatka šílence!

Vrah prchající v bílém ukradeném voze narazil do malé dodávky. Její řidič kolizi nepřežil.
Vrah prchající v bílém ukradeném voze narazil do malé dodávky. Její řidič kolizi nepřežil.

LITOMĚŘICE – Krvavý masakr uspořádal v pátek večer běsnící muž (33) v Litoměřicích. Zabíjel, zraňoval, kradl auta, řídil jako šílený a nakonec způsobil hromadnou nehodu s tragickým koncem.


Masakr v Litoměřicích
● Ubodal matku a pak...

..

„Vše začalo po 17. hodině, kdy ve společném bytě v Tylově ulici pobodal svou 60letou matku. Žena následkům zranění podlehla,“ sdělila severočeská policejní mluvčí Jarmila Hrubešová. Po tomto útoku násilník vyrazil s nožem v ruce ke kinu Máj, kde se snažil ukrást auto. Všiml si ho majitel vozu, který zrovna nakupoval v blízké lékárně. „Byl to shodou okolností policista. Snažil se mu v krádeži zabránit. Pachatel na něj ale vytáhl nůž a několika bodnými ranami ho těžce zranil. Policista svůj vůz přesto uhájil,“ upřesnila Hrubešová.

Litoměřický šílenec ale řádil dál. Celý zakrvavený se poté vloupal do nedaleko stojícího bílého Fordu Efory. „Sebral auto muži, který projížděl okolo a policistovi přispěchal na pomoc,“ dodala Hrubešová. Zdroj, který si nepřál být jmenován, uvedl, že se majitel fordu doslova přilepil na střechu svého vozu a několik set metrů jel se zlodějem, který se snažil zmizet z Litoměřic. „Spadl z auta až za litoměřickým mostem. Kromě několika odřenin se mu nic nestalo. Zavolal svého kamaráda, který okamžitě přijel a pomohl stíhat prchajícího vraha,“ dodal náš zdroj.

Kliknutím zvětšetePachatel v odcizeném autě ujížděl jako šílený směrem na Terezín. Bezohlednou jízdou přitom způsobil vážnou dopravní nehodu. „Při projíždění mírné levotočivé zatáčky narazil do před ním jedoucího vozu Opel. Pak vjel do protisměru a tam se postupně střetl se třemi auty. V jednom z nich byl těžce zraněn řidič (65). Z místa nehody ho vrtulník transportoval do ústecké Masarykovy nemocnice. Tam přes veškerou péči lékařů zranění podlehl,“ dodala policejní mluvčí.

Vrah při nehodě utrpěl lehké zranění. Po ošetření v litoměřické nemocnici ho zadržela policie. Motiv vraždy kriminalisté zatím neznají. Jednou z verzí je závislost pachatele na drogách. Muž se bude zodpovídat z vraždy, pokusu o další vraždu a z ublížení na zdraví s následkem smrti. Hrozí mu až výjimečný trest.


Autor: (sme)
Foto pro Aha! – Policie ČR

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.