Antikoncepční metody nejen našich babiček… Tohle vás šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Antikoncepční metody nejen našich babiček… Tohle vás šokuje!

Antikoncepce je součástí našich životů. Jaké byly antikoncepční metody v minulosti?
Antikoncepce je součástí našich životů. Jaké byly antikoncepční metody v minulosti? (Profimedia.cz)

V dnešní době už nás sexuální ochrana asi moc nepřekvapí, buď budeme používat kondom, antikoncepční pilulky nebo třeba tělísko. My jsme však zjistili, jaká je historie antikoncepčních metod!

První prevencí proti otěhotnění byla žába… Říkalo se, že pokud nechcete přijít do jiného stavu, tak máte během menstruace plivnout třikrát žábě do pusy. To je co? A to dle webu femina.cz zabralo na celý rok.

Dalším opatřením byla antikoncepční pasta, kterou si Egypťanky vtíraly do své vaginy. To nezní zase tak špatně, ale hrozné je, že se vyráběla z krokodýlího nebo sloního trusu a míchala se s medem…

Bohužel se se zvířecími pomocníky pokračovalo dál a dále se využívala ovce, tedy jen část z ní. Ovčí vlna se namáčela do vína a ženy si je zaváděly do své pochvy.  Když se to některé nelíbilo, tak mohla použít ušní maz z jakéhokoli zvířete. Další metodou podle babiček bylo skákat, skákat a skákat. Aby z vás to semeno vypadlo… Když nemáte kondom, tak použijte prasečí střeva… Nebo po aktu vypijete sklenici šťávy z cibule, tak prý také neotěhotníte.

No, dle naší redakce raději tyto metody nedoporučujeme…

Přečtěte si
j.p.toman
5. 12. 2016 • 09:19

"No, dle naší redakce raději tyto metody nedoporučujeme…" neříkejte, že to redaktorky opravdu všechno vyzkoušely....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.