Tajně porodila a syna vyhodila jako smetí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajně porodila a syna vyhodila jako smetí!

Marcela B. už dvě děti má, o třetí nestála.
Marcela B. už dvě děti má, o třetí nestála. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook)

Jako odpadky vyhodila čerstvě narozeného chlapečka žena ze Štětí na Litoměřicku. Policisté ji už vypátrali a obvinili z vraždy, soud ji včera poslal do vazby. Podle informací Aha! jde o Marcelu B. (27), která už dvě děti má.

Tělíčko novorozeněte, které se narodilo zdravé, našel předminulé úterý na poli za Štětím traktorista ze sousedních Počeplic. Policisté od začátku pátrali mezi místními. „Pomohli nám svědci a také lékaři,“ řekli kriminalisté Martin Charvát a Pavel Záhumenský. K Marcele B., která už s partnerem vychovává dvě děti a dosud nebyla nikdy trestaná, je dovedla i DNA. „Máme dost důkazů,“ dodali kriminalisté.


Podle místních si policisté přišli pro ženu ráno do práce. Její kolegové prý měli podezření, že je těhotná, ona to ale zapírala. Nyní je obviněna z vraždy a hrozí jí až 20 let vězení nebo i výjimečný trest.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.