Jágrův bar už skončil. Značka stála 40 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Jágrův bar už skončil. Značka stála 40 tisíc!

PRAHA – Nejpopulárnější bar, ve kterém fanoušci nadšeně sledovali a sázeli na sportovní, zvláště hokejové zápasy, skončil. V pasáži Blaník na Václavském náměstí, kde sportbar sídlil téměř sedm a půl roku, se začala měnit l
PRAHA – Nejpopulárnější bar, ve kterém fanoušci nadšeně sledovali a sázeli na sportovní, zvláště hokejové zápasy, skončil. V pasáži Blaník na Václavském náměstí, kde sportbar sídlil téměř sedm a půl roku, se začala měnit l (Aha – Martin Přibyl)

PRAHA – Nejpopulárnější bar, ve kterém fanoušci nadšeně sledovali a sázeli na sportovní, zvláště hokejové zápasy, skončil. V pasáži Blaník na Václavském náměstí, kde sportbar sídlil téměř sedm a půl roku, se začala měnit loga. Dřívější provozovatel – společnost Jágr Team, kterou vlastní sestra Jaromíra Jágra a jeho otec, už podnik nespravuje.

„Je nám líto, že jsme se nedohodli na používání značky Jágr’s bar. Ale společnost Jágr Team, kterou vlastní otec a sestra slavného hokejisty, požadovala za užívání značky více než 40 tisíc měsíčně. To jsme si nemohli dovolit. Rozhodli jsme se, že obnos radši dáme do reklamy na nalákání zákazníků,“ zdůvodnil konec Jágr’s baru Michal Mišura ze společnosti Czech Eagle, která podnik nyní pod názvem Golden Lion provozuje.

Od Jaromíra Jágra staršího odkoupila společnost Czech Eagle vnitřní vybavení a inventář. „Nebudu říkat za kolik,“ uvedl Mišura.

„Nevím o tom, že by se jednalo o penězích za značku. Na provoz Jágr’s baru byla založena zvláštní společnost, jejíž součástí byl také Jágr Team. Na valné hromadě jsme se rozhodli, že značku neodprodáme a radši jsme podnikatelské aktivity pod tímto jménem uzavřeli,“ reagoval na slova Michala Mišury Marian Jelínek z Jágr Teamu. Podle něj měl nový provozovatel baru zájem hlavně o kuchyň a další vnitřní vybavení podniku.

Sportovní bar tak z centra města nezmizí, jen jeho jméno. „Stoly s čísly známých hokejistů zůstanou. Fanoušci najdou i dresy a další předměty, které tu Jaromír Jágr nechal. Nechceme se ale zaměřovat jen na hokej, i když spolu s fotbalem jsou u nás divácky nejatraktivnější. Budeme promítat i jiná sportovní utkání a do budoucna chceme pro sportovní fandy pozvat třeba atlety desetibojaře a další známé sportovce,“ plánuje nový nájemce sportovního baru.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.