Mariňák, který zastřelil bin Ládina: Zatčen za opilost za volantem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mariňák, který zastřelil bin Ládina: Zatčen za opilost za volantem!

Zabil a tak pije, aby zapomněl.
Zabil a tak pije, aby zapomněl. (Profimedia.cz)

Americký mariňák Robert O‘Neill (39), který údajně v květnu 2011 zastřelil tehdy nejhledanějšího teroristu světa Usámu bin Ládina (†54), byl v Montaně zatčen za řízení pod vlivem alkoholu!

Policie ho objevila v jeho deset let starém autě Nissan Sentra brzy ráno, O‘Neill spal za volantem, motor přitom stále běžel. „Když ho hlídka vzbudila, byl zmatený. Strážníci ho tedy vzali na služebnu, kde se podezření, že je opilý, potvrdilo,“ uvedl šerif George Skuletich. Vyznamenaný voják uvedl, že vypil jeden drink a vzal si několik prášků na spaní. Byl propuštěn na kauci (cca 15 tisíc Kč) a o jeho dalším osudu se teprve rozhodne.

Víte, že...

...Robert O‘Neill byl do roku 2012 členem jednotek Navy SEALs, což je vojenský útvar zvláštních sil Námořnictva Spojených států amerických spadající pod Velitelství zvláštní námořní bojové činnosti? K zabití bin Ládina se přihlásil sám, proti vůli armády.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.