Guru Jára píše ve vězení knihu: Sex na mřížích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Guru Jára píše ve vězení knihu: Sex na mřížích!

Takto vypadá Jaroslav Dobeš dnes. Kniha vychází v pondělí.
Takto vypadá Jaroslav Dobeš dnes. Kniha vychází v pondělí. (Foto: archiv Luboše Y. Koláčka)

Horko, nemoci, šílení spoluvězni... Tak popisuje Jaroslav Dobeš (45), známý jako Guru Jára svůj pobyt v manilském vězení pro cizince. O svých skoro ročních zážitcích dokonce napsal knihu.

Místo sexu s oddanými stoupenkyněmi teď vůdce sekty zažívá tvrdý režim a nepohodlí. Za mřížemi žije s pašeráky drog, násilníky i šílenci z celého světa. „»Mr*at, mr*at, mr*at!« Kouknu k mříži a vidím Carla opět zavěšeného tak, aby držel vysokou mříž a kopulačními pohyby lomcoval celou konstrukcí. Brzy ho přišli utrhnout bachaři,“ popsal Guru Jára v knize Metafyzické mříže. Vypráví v ní zážitky z vězení, které prolíná náboženskými litaniemi. A dojde i na sex. Guru Jára, obviněný ze znásilnění několika žen v Česku, je stále přesvědčený o své nevinně. „Odsoudil mě předseda soudu, ovlivněný soudkyní, která mé akce několik let organizovala. Důvod byl, aby se to neprozradilo,“ popsal Dobeš v rozhovoru s Lubošem Y. Koláčkem.


Kdo to je?
Guru Jára či Óm nadsamec založil esoterickou školu a na seminářích »odháčkovával« ženy. Tvrdil, že jejich problémy jsou způsobeny háčky, které v nich zanechali dřívější sexuální partneři a které jim prý znemožňují žít plnohodnotný život. Pak tyto takzvané háčky sexuálním aktem údajně uvolňoval. Byl odsouzen na 10 let za znásilňování, nadřízený soud ale nařídil kauzu znovu projednat. Nyní na Filipínách žádá o náboženský azyl a zatím je umístěn ve vězení pro cizince.

Video se připravuje ...

 

Více zajímavostí o Guru Járovi si můžete přečíst ZDE.

Přečtěte si
mirkazam
24. 1. 2018 • 12:12

Co má ten,,Guru Jára " chudák dělat,když ty ženský chtějí pořád odháčkovávat...

-bello-
26. 2. 2016 • 17:16

Jako zápisný do sekty bylo vysvědčení ze zvláštní školy . Hergot teď mě napadlo, proč tam nebyla Lucie Bílá? Vysvědčení by splnila a háčkuje ráda

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.