Guru Jára: Zachrání ho zázračný penis? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Guru Jára: Zachrání ho zázračný penis?

Jaroslav Dobeš alias guru Jára
Jaroslav Dobeš alias guru Jára (Foto: ara)

Zatímco české úřady chtějí dostat uprchlého guru Járu do vězení za několikanásobné znásilnění, některé jeho klientky jsou s jeho metodou „odháčkování“ spokojeny a žádají pro něj na Filipínách náboženský azyl!

Hodně divoký průběh má případ Jaroslava Dobeše (44) alias guru Járy. Krajský soud ve Zlíně ho už vloni potrestal za znásilňování studentek školy deseti lety vězení, kterých se dopustil tím, že ženy s partnerskými problémy „odháčkovával“ svým penisem, i když to nestěly.

Ministerstvo spravedlnost ČR už docílilo jeho zatčení na Filipínách, kam uprchl, ale naráží zde na organizované hnutí jeho fanynek. Těm se nelíbí, že guru Jára je v cele s Korejcem, který zabil 27 lidí, a také vazební podmínky v Manile jsou tristní - všude krysy, švábi a navíc nepoživatelná strava. Tyto Češky už na jeho podporu založili církev Cesta guru Járy a chtějí pro něj získat status politického uprchlíka. Dlouholetá žačka guru Járy Dagmar Světlovská vysvětluje jeho metodu „odháčkování: „To není sex, je to stejné, jako když půjdu ke gynekologovi, tak když do mě strčí nějaký nástroj, taky to není znásilnění.“ A pro server  tn.cz dodává: „Někdy dochází k průniku, ale celé je to rituál, kde se používají posvátné předměty. Všechny o tom dopředu věděly!“

České soudy si mezitím případ guru Járy přehazují jako horkou bramboru. Olomoucký vrchní soud zrušil rozsudek nad Jaroslavem Dobešem a jeho spolupracovnicí Barborou Pláškovou a kauzou se bude znovu zabývat Krajský soud ve Zlíně.

 



Přečtěte si
pelagie
31. 7. 2015 • 14:46

Jde to sice prase, ale ty jeho klientky moc rozumu neměly, když se nechaly tak zblbnout a držet mu při těch jeho metodách ....

tajna1509
31. 7. 2015 • 12:05

angrybear
31. 7. 2015 • 08:03

Jasně, a v rámci vyšetřování a dokazování zorganizovat veřejnou rekonstrukci jeho trestné činnosti. Gratis-Justitz-Porno made in CZ

angrybear
31. 7. 2015 • 07:47

Toho "Guru Járu" nechat zavřít, ale ne za znásilnění, ale za podvody a šarlaltánství. Ostatně, na Filipínách si to víc užije. Ty "odháčkované" by potřebovaly pětadvacet na holou za blbost a naivitu. Najednou to prý nechtěly, "intelektuálky". Obyčejná logicky myslící ženská by ho za ty jeho návrhy flákla mokrým hadrem přes hubu a bylo by po náboženství.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.