»Zplodil« už 800 dětí! Každý týden jedno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Zplodil« už 800 dětí! Každý týden jedno...

Simon je nejaktivnějším dárce spermatu v Británii, dost možná i na celém světě.
Simon je nejaktivnějším dárce spermatu v Británii, dost možná i na celém světě. (Foto Profimedia.cz)

Vydělávat se dá různě, ale byznys, který rozjel Simon Watson (41), je vskutku neobvyklý. Tenhle Brit je totiž dárcem spermatu »na plný úvazek«. Odhaduje, že za 16 let zplodil už přes 800 dětí a brzy by chtěl pokořit tisícovku!

Od Španělska po Tchaj-wan, v Polsku i v Austrálii – tam všude běhají jeho potomci. Nadsamec Simon odhaduje, že z jeho »magického lektvaru«, jak své semeno poeticky označuje, se narodí jedno dítko týdně! Semeno ovšem neodevzdává do žádné spermobanky, ale prodává přímo!

1750 Kč za dávku

Watson se jako profesionální dárce začal živit v pětadvaceti letech, zprvu přes spermobanku. Teď však jede »na vlastní triko« a výhradně přes Facebook.

„Zákaznici musím osobně poznat. Nevadí mi, když někdo pije nebo kouří, ale třeba drogově závislým bych svůj lektvar neprodal,“ vysvětluje muž, jenž za jednu dávku kasíruje 50 liber, tedy asi 1750 korun.

„Přibalím jim k tomu injekční stříkačku a zbytek je na nich. Dál už s nimi obvykle nejsem v kontaktu, tedy pokud si to nepřejí,“ vysvětluje muž, který zvládne i dva »obchody« za týden.

Přišel si tak na slušný balík, ale hlavně na zástup potomků. „Odhaduji, že po celém světě, protože mě kontaktují i z jiných světadílů, mám přes osm set dětí. A chtěl bych, aby jich do čtyř let bylo tisíc,“ plánuje.

Má i tři vlastní děcka

Simon má z prvního manželství dva syny (17 a 19) a z druhého dceru (10). Momentálně je bez partnerky, protože jeho práci profesionálního dárce žádný vztah nepřestál...

Přečtěte si
jarypadlo
17. 2. 2016 • 10:33

Dobrej debil,doufám že až se jeho děti začnou potkávat a křížit mezi sebou,bude jim platit za dementní vnoučata odškodné.

-bello-
17. 2. 2016 • 00:03

No nevypadá na vysoký IQ a hnusnej je a už má břicho, takovýho pak mít doma , bléééé

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.