Ozbrojený opilec: Servírka: Máte na zaplacení? Vytáhl bouchačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ozbrojený opilec: Servírka: Máte na zaplacení? Vytáhl bouchačku!

Policisté násilníka bleskově zadrželi.
Policisté násilníka bleskově zadrželi. (pro Aha!: Ondřej Bláha)

NOVÝ JIČÍN – Scénu jako z akčního filmu zažili hosté restaurace v centru Nového Jičína. Silně podnapilý muž si tam místo peněženky přinesl pistoli, kterou ohrožoval personál i hosty.

Scénu jako z akčního filmu zažili hosté restaurace v centru Nového Jičína. Silně pod-napilý muž si tam místo peněženky přinesl pistoli, kterou ohrožoval personál i hosty.

Ozbrojený muž (38) od začátku vyvolával velké obavy obsluhy. Do restaurace se jen stěží připotácel. „Bylo na něm vidět, že se už pořádně posilnil. Objednal si nějakou mexickou specialitu, když jsem se ale ptala, jestli má na zaplacení, ukázal mi za opaskem pistoli,“ popsala okamžiky hrůzy servírka Pavla Dvořáková.

Vyděšená žena hned zavolala strážníky. Nebezpečný podnapilý muž ale mezitím vytáhl zbraň na stůl. „Viděla jsem, jak tam s ní šermuje před ostatními hosty. Ti začali utíkat a on za nimi,“ doplnila servírka.

Nalitý ozbrojenec se ještě stihl přesunout do vedlejší restaurace, kde si objednal pivo. Nic netušící obsluha mu ho už ale nestihla přinést. „Strážníci zjistili pohledem přes okno, že hledaný muž sedí u stolu. Vběhli dovnitř a pomocí chvatů jej rychle odzbrojili a předali státní policii,“ řekla mluvčí novojičínských strážníků Illona Majorošová.

Muž skončil na záchytce ve Frýdku-Místku, v krvi měl přes 3,29 promile alkoholu. K výslechu mohl muž až po 24 hodinách. Byl totiž tak opilý, že nedokázal vůbec artikulovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.