Tragický spor o ženu: Ukrajinec vytáhl na soka v lásce nůž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tragický spor o ženu: Ukrajinec vytáhl na soka v lásce nůž!

Záchranářům se zraněného již nepodařilo oživit.
Záchranářům se zraněného již nepodařilo oživit. (Foto Aha! – David Malík)

Brutální bitka skončila smrtí! Kvůli ženě se na pražské Florenci dva muži nejdříve pohádali, jeden z nich pak svého soka (†35) ubodal.

Brutální bitka skončila smrtí! Kvůli ženě se na pražské Florenci dva muži nejdříve pohádali, jeden z nich pak svého soka (†35) ubodal. Hlučná hádka, nůž a tratoliště krve. Pozdvižení vzbudila včera odpoledne bitka dvou mužů v Praze na Florenci. „V ulici Za Poříčskou branou došlo k potyčce dvou mužů. Jeden z nich na způsobená zranění na místě zemřel. Po pachateli se pátrá,“ popsal policejní mluvčí Tomáš Hulan.


Žena, kvůli které se muži poprali, podle informací Aha! celému incidentu přihlížela. Vraždu náhodou natočil štáb České televize, který na místě právě připravoval reportáž. Materiál si rovnou převzali kriminalisté z oddělení vražd, kteří případ vyšetřují. Kvůli pátrání po pachateli, jenž z místa utekl ve zkrvaveném oblečení, byl nasazen i policejní vrtulník.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.