Češi utrácí stále více za erotické zboží: Bičíky a vibrátory za 300 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Češi utrácí stále více za erotické zboží: Bičíky a vibrátory za 300 milionů!

Sado-maso je v módě. Show v olomouckém Torture restaurantu předvedla Lady Sáva se svým týmem.
Sado-maso je v módě. Show v olomouckém Torture restaurantu předvedla Lady Sáva se svým týmem. (Foto Aha!: Pavel Ryšlink, ara)

Češi si stále častěji zpestřují milování různými erotickými pomůckami. Za rok za ně utratíme až 300 milionů korun!

Po únorové premiéře amerického erotického filmu Padesát odstínů šedi se prudce zvýšil prodej sado-maso sortimentu. Poptávka vzrostla po bičících, důtkách či poutech a dámském erotickém prádle.

 

„Evidujeme nejvyšší meziroční nárůst zájmu, o 100 procent, v kategorii sado-maso, BDSM a fetiš a také o dámské erotické prádlo Aktuálně patří mezi nejoblíbenější afrodiziaka – různé povzbuzovače smyslů a obdoby viagry,“ uvedla Alexandra Čermáková z internetového srovnávače cen na Heureka. Zatímco přes internet lidé kupují spíše levnější erotické zboží, v kamenných prodejnách je výše objednávky až dvojnásobná.

Každý čtvrtý Čech měl sex po telefonu

Každý čtvrtý Čech alespoň jednou v životě vyzkoušel sex po telefonu. Více se mu věnují ženy. Důvody, proč lidé sahají po mobilu za účelem sexuálního uspokojení, jsou odloučení od partnera, zahnání dlouhé chvíle, touha zažít něco nového nebo oživení vztahu. Vyplývá to z průzkumu O2. Sex po telefonu trvá v průměru 23 minut nebo si jeho aktéři vymění průměrně 17 SMS. Zatímco jakoukoli formu sexu po telefonu považuje za nevěru 70 procent žen, u mužů to bylo jen 40 procent.

Autor:  ČTK,wer

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.