Čeští boháči: Sotva vyjdeme s penězi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čeští boháči: Sotva vyjdeme s penězi!

Spousta českých rodin musí počítat každou korunu. Především splácení nejrůznějších půjček bývá velkým problémem. Ani ti bohatí nemají na vše, na co si vzpomenou. Třeba splátky úvěrů jim ale problém nedělají. Možná proto, že jich mají minimálně...
Spousta českých rodin musí počítat každou korunu. Především splácení nejrůznějších půjček bývá velkým problémem. Ani ti bohatí nemají na vše, na co si vzpomenou. Třeba splátky úvěrů jim ale problém nedělají. Možná proto, že jich mají minimálně... (Foto: Profimedia.cz, scom)

Ať máte příjmy jakékoliv, vždycky budete mít málo. Na tomhle moudru je podle údajů Českého statistického úřadu více pravdy, než by se zdálo.

Když totiž statistici porovnali odpovědi 10 % domácností s nejvyššími příjmy s odpověďmi 10 % domácností s nejnižšími příjmy, zjistili, že odpovědi se až tak moc neliší. Boháči si stejně jako ti chudší stěžovali na vysoké náklady na bydlení i na to, že s penězi sotva vyjdou.

Kolik utácejí boháči oproti chudákům?

Chudí
Bohatí



Přečtěte si
Lubica258
23. 1. 2023 • 21:27

Já bych taky chtěla investovat do zlata, ale manželovi se to moc nezdá. Zatím o investování nemáme zjištěné skoro žádné informace, tak bych se ráda poradila s někým, kdo má osobní zkušenost, aby nám poradil, jak začít. K Vánocům jsem tak manželovi nekoupila zlato, ale ponožky, trenky, nějaké dobroty a parfém z http­s://ww­w.esen­sino­.cz/ . Na tom se nedalo co zkazit.

ivannavratil386
18. 5. 2019 • 16:20

Velice zajímavý článek. Já si myslím, že největší problém je prostě v tom, že spousta lidí s penězi nedokáže hospodařit. Mně samotnému trvalo také dost dlouho, než jsem se to naučil. Teď už to ale naštěstí umím a díky tomu se mi podaří i dost peněz ušetřit. Dokonce teď přemýšlím nad tím, že bych své ušetřené peníze někam investoval. Asi nejvíc se mi zamlouvá investice do zlata. Podle toho, co psali na http­s://ww­w.in­vesti­ce.cz/ je na to teď prý vhodná doba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.