Stopy vedou ke kadeřnici, myslí si otec neprávem odsouzeného Lukáše Nečesaného | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Stopy vedou ke kadeřnici, myslí si otec neprávem odsouzeného Lukáše Nečesaného

Lukášův táta celou dobu věřil v synovu nevinu.
Lukášův táta celou dobu věřil v synovu nevinu. (Foto Aha!: Martin Přibyl)

Rodiče Lukáše Nečesaného (23) nepřestávají bojovat! Chtějí očistit jméno syna a pomoci najít pravého pachatele. Jejich pátrání ukazuje nečekaným směrem – na rodinu přepadené kadeřnice Ludmily B.!

Podivnou postavou v případu je syn kadeřnice Žeňa. Právě on v osudný den těžce zraněnou ženu našel. „Dotyčný, velmi problémový jedinec, nezaměstnaný, mnoha finančními problémy, byl policií při vyšetřování ignorován. Chtěli jsme, aby osoba byla brána v potaz jako potenciální pachatel,“ řekl Lukášův táta časopisu Týden. Podezřelé jsou okolnosti, za kterých se Žeňa v kadeřnictví objevil. Jednou tvrdí, že ten den měl průjem, jindy zase, že nechtěl chodit na WC do restaurace. Proto šel na druhou stranu města na záchod k mamince,“ popsal Luděk Nečesaný.

Na místě, kde k pokusu o vraždu došlo, musel být i další člověk. Policie totiž v kaluži krve našla otisk boty, který nepatří ani Nečesanému, ani policii, ale ani synu kadeřnice Žeňovi. Mohl to být Žeňův kumpán? Lukášova rodina slibuje další informace, ke kterým jí pomůže i najatý soukromý detektiv. „Jsme blízko nalezení opravdového pachatele a určení přesné role syna poškozené, který hraje v případu dost zásadní roli,“ dodal Lukášův otec.

Rozpory

Policie Nečesaného zadržela v roce 2013 poté, co se přihlásil jako svědek – byl v kadeřnictví před napadením. Předtím policie údajně sledovala jinou stopu. Detektivové se spokojili s Lukášovými pachovými stopami na kabelce oběti a s vyjádřením kadeřnice o „mladíkovi cca 160 cm vysokém, ostříhaném nakrátko“. Lukáš měří 180 cm a měl vlasy po ramena.

Záhadný muž v hotelu

Další podezřelou postavou v případu je Vítězslav N., který se jen pár dní před napadením ubytoval v hořickém hotelu, jen pár desítek metrů od kadeřnictví. Upozornil na sebe tím, že platil vždy jen na jednu noc dopředu. V městečku se mluvilo o tom, že mu Žeňa dlužil peníze. Může být právě on jeho tajemný komplic? Podle výpovědi pokojské se na muže po činu ptala v hotelu policie.

Happy end jako z filmu...

Lukášovo uvěznění má i svoji světlou stránku. V době, kdy byl za mřížemi, se do něj totiž zamilovala půvabná blondýnka Veronika Bartošová (22). Psali si každý den, Veronika Lukáše navštěvovala na Mírově. Plánovali dokonce svatbu ve vězení, to se ale nyní změnilo. Své »ano« si oba zamilovaní řeknou na svobodě.



Autor:  rvs,ljš

Přečtěte si
paralenka
24. 5. 2015 • 07:20

Ale zase ty prachy má teď jistý, takže proč by měnil? On si zaplatí jiné! Mimochodem, nic neskončilo, pouze byl případ vrácen k dalšímu projednávání! Jó odškodné, to by se hodilo, co? Jako bývalá Hořičačka mám poněkud jiný názor, než který šíří bulvární média a pan ředitel, stačí poslouchat tamější lidi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.