Přecházení na červenou v centru Pardubic pořádně vytočilo policistu bez uniformy. Pavla M., který se před ním dopustil přestupku, vyzval, aby zastavil. Ten ho ale odmítl poslechnout, a tak ho za jeho odpor a arogantní chování srazil k zemi. Zákrok natočil kolega zadrženého chodce.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nebylo to trochu jinak? Je pravda, že chodec a i více lidí vstoupilo do vozovky,když svítila červená, ale svítila již červená i autům, takže po jednom- dvou krocích začala svítit zelená chodcům. Policista se , jak bývá zvykem a v předpisech představil "Jsi slepej debile" a až po menší strkanici zamával nějakou průkazkou. --Co to je ?? léčí si nějaký mindrák?? To jsem zažil za komunistů. Jen se divím, že nestřílel jako jemu podobný kolega policista v Plzni. Tam teda berou statečné blbce!!! a mi si je ještě platíme!!!
Více takových policistů!!Tady si každý nýmand může dělat co chce,je přece demokracie,ne?Ale nikdo z diskutujících nemá o demokracii ani šajn.Kéž by byli všichni policisté takoví!Bylo by aspoň trochu bezpečno.A ten provokatér,nýmand,co řval na kámoše"toč to,toč to.."by zasloužil pár kopanců do řiti,které bych mu já osobně nakopala,kdybych byla poblíž.
A diváci ,škoda mluvit!!Kdyby chtěl policista pomoct,tak by se geroji rozutekli.Ale tak měli řeči jak Kalousek ve sněmovně.
Na červenou šli dva muži. Proč byl zadržen jen jeden ?Přestupek byl nepatrný, na vozovku vstoupili, když auta měla červenou, tudíž bylo otázkou vteřin, kdy naskočí zelená. U nás takto přecházejí skoro všichni , jen já jako " trupka" čekám na zelenou.