Zeman odletěl do Moskvy: Přivítá ho Putin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zeman odletěl do Moskvy: Přivítá ho Putin!

Zeman včera pózoval na schodech vládního speciálu.
Zeman včera pózoval na schodech vládního speciálu. (Foto Aha!: Karel Kopáč, ČTK)

Už je to tady! Prezident Miloš Zeman (70) včera odpoledne odletěl na svoji kontroverzní návštěvu Moskvy na oslavy 70. výročí konce druhé světové války.

Nakonec se rozhodl neúčastnit se dnešní vojenské přehlídky, vnímané jako demonstrace moci ruského prezidenta Vladimira Putina (62). I tak se ale s obávaným »Vladem« sejde, a to rovnou mezi čtyřma očima! „Jako vždy a s každým prezidentem s ním budu mluvit především o ekonomických vztazích. Abych byl zcela konkrétní, některé české podniky mají v Ruské federaci nesplacené pohledávky,“ řekl však suše Zeman, kterého na letiště v pražských Kbelích »vyprovodila« asi desítka demonstrantů. Ti mu transparenty vzkazovali, že už se vlastně do Prahy ani nemusí vracet. On jim zase přes média, že mají nízkou inteligenci…

S Putinem se setkal loni například u příležitosti olympiády v Soči.

Přečtěte si
oldedek
10. 5. 2015 • 10:56

Citát Zemana: 40. Politik může být milován, politik může být nenáviděn, ale politik se nikdy nesmí stát směšný....!!! Z toho je patrné, že Míla není mrzák až tak na nohy i když šmajdá - u něj to vychází z jeho staříčkovské "bedny" - tu už nespraví ani svými oblíbenými iontovými nápoji !!!

bella.
9. 5. 2015 • 22:30

Díky Zemanovi, že jede do Ruska vyjednat pro nás chleba na budoucí léta.. A volům z letiště bych na ruku dupla, jakmile by jen o kůrku z toho chleba chtěli loudit. Na Orlíku nechť jim napečou !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.