Slovák (52) přemluvil dvě nezletilé, aby mu odřezaly penis: Na co je zlákal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Slovák (52) přemluvil dvě nezletilé, aby mu odřezaly penis: Na co je zlákal?

Fotografie
Fotografie (internal)

Zřejmě ne úplně psychicky zdravý muž se domluvil se dvěma šestnáctiletými dívkami, aby ho zbavily přirození. Zřejmě jim to nepřipadlo zvláštní, a tak se společně odebrali do rodinného domu mužova otce, kde začali společně popíjet.

Muž z východoslovenského Trebišova nabídl děvčatům za "operaci" v přepočtu 2700 korun, což jim připadlo jako lákavá nabídka. "Chtěl se stát ženou. Peníze jsme chtěly, tak jsme mu to udělaly," potvrdily dívky v TV Markíza a bezprostředně po činu, kdy muž začal silně krvácet, utekly pryč.


Otec výstředníka po příchodu domů okamžitě zavolal záchranku. "Pacient byl přivezen s poraněným pohlavním údem. Ihned absolvoval chirurgický zákrok, momentálně je ve stabilizovaném stavu," potvrdil mluvčí nemocnice. Jedna z dívek se doma údajně nepochlubila, druhé se rodiče zastávají, že se nechala zmanipulovat. Muž se již v minulosti před ženami obnažoval a byl známou firmou. Pokud se nepotvrdí, že muž dívky k činu přesvědčil, budou trestně stíhány.

Přečtěte si
dobby
15. 4. 2015 • 05:20

Nazývejte věci pravým jménem - dementní cigoš přemluvil 2 dementní cigošky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.