Místopředsedkyně Svobodných Ester Kaplánková: Svlékla se kvůli daním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Místopředsedkyně Svobodných Ester Kaplánková: Svlékla se kvůli daním!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nejdříve o Svobodných prohlásila, že jsou »neskutečně dobří v posteli«, poté pražská místopředsedkyně Strany svobodných občanů Ester Kaplánková (29) natočila hanbaté video. Jenže šéfovi strany Petru Machovi (39) studem zčervenaly uši a stranické logo muselo ze snímku pryč.

Kaplánková chce na videu ukázat, jak moc lidi odírá stát na daních. A přitom z ní postupně mizí oblečení. Snímek je prostříhán výpočtem srážek ze mzdy a prohlášením, že díky Svobodným nezůstanete nazí. Na závěr má Kaplánková přes ňadra už pouze noviny. „Nenechte se státem obrat na daních až donaha!“ vzkázala místopředsedkyně na svém Facebooku.


Na šéfa strany to už bylo příliš. „Požádali jsme paní Kaplánkovou o to, aby video stáhla. A když ho znovu publikuje, aby bylo bez loga Svobodných a oficiální grafiky… Někomu by to mohlo připadat moc,“ uvedl Mach pro server Echo24.cz.
Kaplánková, která už mezitím byla asi »na koberečku«, to uznala. „S režisérem nám nakonec přišlo lepší udělat to jako soukromé video,“ řekla Aha!. A tak se video s původním názvem »Svobodní: Nahá Ester upozorňuje na vysoké daně« nyní jmenuje »Svobodná Ester upozorňuje na vysoké daně«.

Autor:  kol

Přečtěte si
lejdynka
5. 4. 2015 • 09:34

rydlo
4. 4. 2015 • 21:30

Této slečně určité schází sex, (ale nechybí jí sebevědomí) asi si myslí, že když zveřejní svou nahotu, že se na ní někdo chytí. A že se svlékla kvůli daním? Tomu asi při pohledu na její "krásu" nikdo nevěří.

britva
4. 4. 2015 • 11:00

na to, jak je ošklivá, je docela odvážná. asi bude trochu vypatlaná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.