Pudinková roláda podle Marty Černínové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 5 vajec
✔ 120 g cukru krupice
✔ 1 vanilkový cukr
✔ 1 vanilkový,
karamelový nebo
čokoládový puding
Dr. Oetker premium
✔ 100 g hladké mouky
Na krém:
✔ 250 g másla
✔ 120 g cukru moučka
✔ 375 ml mléka
✔ 1 karamelový puding
Dr. Oetker premium
✔ 3 lžíce rumu
Rychlý koláč s pudinkem a ovocem podle Ivany Černé
Celý článekVejce ušleháme s cukrem a přidáme pudinkový prášek promíchaný s moukou. Těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme při 200 °C asi 12 minut. Po vyjmutí z trouby necháme asi 4 minuty vychladnout. Připravíme si krém – máslo ušleháme s cukrem a zašleháme vlažný uvařený pudink. Přidáme rum. Roládu potřeme krémem a srolujeme. Zdobíme dle vlastní fantazie.