Křenové ražniči podle Jany Remkové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 400 g vepřového kýty
- 3 stroužky česneku
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce křenové hořčice
- 3 špetky provensálského koření.
- 100 g uzené slaniny
- 1 svazek jarní cibulky
- sůl
- mletý pepř
Pak napichujeme v pořadí maso, cibule, slanina. Špízy vložíme do pekáčku, pak teprve osolíme a opepříme. Misku s marinádou vypláchneme menším množstvím vody a zalijeme jí špízy. Během pečení obracíme a podléváme výpekem. Podáváme s opečeným bramborem, cibulí a kopečkem křenové hořčice.