Strakatý zajíc podle Martiny Antalové!

Nebaví vás péct stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 3 ½ hrnku polohrubé mouky
- 1 hrnek moučkového cukru
- 3 vejce
- 4 lžíce rozpuštěného másla
- ½ hrnku oleje
- ½ hrnku mléka
- 1 ½ prášku do pečiva
- 2 lžíce rozinek
- 1 lžíci rumu
- olej a strouhanku na formu
- čokoládovou polevu
- kokos na ozdobení
Sypké suroviny smícháme v míse, přidáme tekuté a rozinky. Nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C asi 45 minut. Vychladlého zajíce zdobíme čokoládovou polevou a kokosem.