Ledvinky na šalvěji podle Ivany Černé!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 600 g vepřových ledvinek
- 1 větší cibuli
- sůl
- mletý pepř
- kmín
- 3 větvičky šalvěje
- 6 cherry rajčat
- olej
- ocet
- mléko
- 1 gelový bujon na tmavé omáčky
- nastrouhaný chléb
Přisypeme koření – kmín, pepř, přidáme nasekanou šalvěj a zalijeme vodou s bujonem. Uzavřeme hrnec poklicí a dusíme 20 minut doměkka. Pak přidáme pokrájená cherry rajčata a ještě chvíli podusíme. Podle potřeby zahustíme nastrouhaným chlebem a dál povaříme asi 10 minut. Podáváme s knedlíkem nebo s rýží.