Kuřecí prsa s citronovou omáčkou podle Romany Rubášové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 2 kuřecí prsa
- sůl
- mletý pepř
- mletou uzenou papriku
- olej
- 50 g másla
- 2 lžíce hladké mouky
- 1 smetanu ke šlehání
- mléko podle potřeby
- sůl
- mletý pepř
- 1 citron
Kuřecí prsa jemně naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme uzenou paprikou. Opečeme na grilu nebo na pánvi. Vypečenou šťávu použijeme do omáčky. Z másla a mouky uděláme hladkou jíšku, přidáme smetanu a mléko dle potřeby. Osolíme, opepříme, vlijeme šťávu z masa a vmícháme citronovou kůru a šťávu. Mícháme, aby nevznikly hrudky, a podle potřeby přilijeme mléko.