Výpečky z pečeného bůčku podle Jany Remkové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 200 – 300 g bůčku
- 2 – 3 stroužky česneku
- 1 cibuli
- 1 lžíci sádla
Na knedlíky:
- 1 kedlubnu
- ½ bulvy celeru
- 2 vejce
- 1 lžíci sušené smažené cibule
- sůl
- vegetu
Osolíme a necháme, aby zelenina pustila vodu. Tu pak rukama hodně vymačkáme. Do vymačkané zeleniny přidáme žloutky, sníh z bílků a lžíci smažené cibule. Opatrně promícháme a dáme do sádlem vymazaných hrníčků tak do tří čtvrtin. Vaříme ve vodě cca 20 minut. Podáváme se zelím.