Salát Copacabana podle Květy Kroupové!

Salát Copacabana (Foto ara)
14. ledna 2017 • 05:00
Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 1 meloun Galia
- 2 broskve
- 1 lžíci oleje
- 2 lžičky balzamikového octa
- sůl
- mletý pepř
- 1 lžičku bazalkového pesta
- 2 mozzarelly
- 8 plátků libové anglické slaniny nebo pršutu
Meloun vykrájíme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostičky. Broskve oloupeme a nakrájíme na kousky. Mozzarellu natrháme. V míse ovoce se sýrem pokapeme olejem, octem, dochutíme solí, pepřem a vmícháme lžičku bazalkového pesta. Anglickou slaninu nebo šunku nakrájíme nadrobno a přidáme k salátu. Podáváme chlazené.