Bůčková roláda plněná mletým masem podle Ivany Černé!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 1 kg vepřového bůčku
- sůl
- mletý pepř
- dijonskou hořčici
- celý kmín
- 2 cibule
Na náplň:
- 300 g kuřecího mletého masa
- strouhanku na zahuštění
- 3 stroužky česneku
- 1 vejce
- 150 g nivy
- 1 červenou papriku
Osvědčené rychlovky: Špagety s mletým masem a omáčkou podle Ivany Bartuškové
Celý článekPosypeme celým kmínem, posypeme na plátky pokrájenou cibulí a podlijeme vodou. Vložíme do předehřáté trouby na 220 °C. Během pečení roládu obracíme a podléváme výpekem. Pečeme celkově cca 90 minut a pravidelně přeléváme vypekem. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.