Fazolovo-rajčatová polévka s mletým masem podle Ivany Černé!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 1 větší cibuli
- máslo
- 250 g mletého masa (hovězí nebo mix)
- 1 červenou papriku
- 1 žlutou papriku
- 1 mrkev
- 1 chilli papričku
- 1 ½ masového vývaru
- 1 plechovku loupaných rajčat
- koriandr
- 1 plechovku červených fazolí
- sůl
- mletý pepř
- 3 stroužky česneku
Krátce vše orestujeme a zalijeme vývarem. Když se polévka vaří, vlijeme loupaná rajčata a koriandr a vaříme doměkka. Za chvíli přidáme červené fazole, polévku osolíme, opepříme a dochutíme česnekem.