Pikantní fazolový guláš podle Tomáše Miky!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
2 konzervy pikantních červených fazolí
2 cibule
250 ml pálivého kečupu
3 nožičky ostré klobásy
100 gramů slaniny
1 lžičku cukru
1 menší mrkev
sůl
mletý pepř
sušený tymián
1 chilli papričku
2 stroužky česneku
sádlo
Na sádle zpěníme cibuli, pak přidáme slaninu, lžičku cukru a nakrájené klobásy. Vše opékáme. Když je klobás opečená, přidáme mrkev nakrájenou na malé kousky, nasekaný česnek, kečup, dochutíme solí, pepřem a tymiánem, dusíme čtvrt hodiny a na závěr dáme červené fazole zbavené nálevu. Dusíme ještě pět minut. Podáváme s čerstvým chlebem.