Pivní guláš zahuštěný chlebem podle Tomáše Miky!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
600 g hovězí kližky nebo krku
2 velké cibule
3 lžíce sádla
3 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
kmín
mletou sladkou papriku
majoránku
1 lžíci rajského protlaku
300 ml světlého piva
hovězí vývar
2 hrsti starší chlebové střídky
Sladké dobroty: Nepečený pudinkový řez podle Ivany Bartuškové
Celý článekDusíme zvolna doměkka. Když je maso měkké, vyjmeme ho a do omáčky rozdrobíme chléb, který provaříme asi 15 minut. Nakonec rozmixujeme tyčovým mixérem, vrátíme do guláše maso, dáme majoránku a stroužek utřeného česneku, provaříme čtvrt hodiny a pak podáváme s domácím houskovým knedlíkem nebo s chlebem. Zdobíme cibulí.