Brambory s paprikami podle Jany Remkové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
2 lžíce oleje
500 g brambor
1 cibuli
2 bílé papriky
1 lžičku chilli koření
300 ml rajského protlaku
300 ml zeleninového vývaru
sůl
mletý pepř
1 stroužek česneku
Sladké dobroty: Nepečený pudinkový řez podle Ivany Bartuškové
Celý článekV hrnci rozehřejeme olej, přidáme očištěné a na kostky nakrájené brambory a na měsíčky nakrájenou cibuli. Brambory s cibulí promícháváme, dokud cibule nezesklovatí. Pak přidáme na proužky nakrájené papriky a chilli koření a ještě chvilinku smažíme. Vmícháme protlak, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a necháme vařit, dokud brambory nezměknou. Můžeme přidat stroužek česneku.