Zeleninová pánev podle Ivany Černé!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
1 cuketu
½ pórku
1 červenou papriku
2 mrkve
¼ celeru
300 ml sterilovaných rajčat
1 balíček zmraženého hrášku
1 balíček zelených fazolek
sójovou omáčku
balzamikový ocet
olivový olej
sůl
mletý pepř
Všechnu zeleninu (kromě hrášku a fazolek) pokrájíme na kostičky, pórek pokrájíme na malá kolečka. Nejdříve pórek, mrkev a celer orestujeme na pánvi na olivovém oleji. Nakonec vsypeme kousky cukety a červených paprik, dál vše dusíme doměkka a nakonec přilijeme rajčata. Zakápneme sójovou omáčkou, opepříme, přidáme kapku balzamikového octa a dál směs mícháme, dokud není zelenina měkká. Nakonec vsypeme prohřát zmražený hrášek a malé zelené fazolky. Do této zeleninové pánve můžeme přidat například grilované nebo pečené maso, uvařenou rýži nebo brambory.