Buřtguláš podle Tomáše Miky!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 6 buřtů
- 4 brambory
- 2 cibule
- 1 lžíci mleté papriky
- 1 lžíce rajského protlaku
- 1 lžíce hladké mouky
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce sádla
- sůl
- mletý pepř
- kmín
- majoránku
Na sádle osmažíme cibuli dotmava, přidáme protlak a pokrájené buřty, papriku, vydusíme do tuku, přilijeme vodu, po deseti minutách dáme pokrájené brambory, dochutíme kořením a po dalších deseti minutách zahustíme lžící hladké mouky, kterou jsme si rozkvedlali v troše vody. Provaříme deset minut. Na závěr dáme majoránku. Podáváme s chlebem.