VIP Prostřeno: Urbanovy blafy na talíři nezaujaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIP Prostřeno: Urbanovy blafy na talíři nezaujaly!

Kuchař Urban
Kuchař Urban (FTV Prima)

Populární kreslíř Petr Urban (52) se v kuchařské show VIP Prostřeno! zřejmě nechal inspirovat kulinářskými výtvory Jiřího Babici. Podobně totiž vypadala jídla, se kterými mu pomáhala jeho manželka Inka. Naštěstí hosté neskončili s otravou, jako vojáci v Afghánistánu.

Babicovy dobroty kreslíř Urban ztvárnil i na kresbě, kterou popsal situaci u stolu. Že by si opravdu tolik nevěřil a bál se, že se hostům z jeho nadílky udělá zle? Ne, větší obavy měl z přípravy svého menu.


„Nemám vůbec žádný pohyb, jenom sedím a kreslím. Takže jsem byl po chvilce v kuchyni úplně vyřízený. Chybí fyzička,“ přiznal Aha! Urban. Ostatní soutěžící bodovali spíš kreslířovu ženu, která se o všechno starala.

Dokonce za svého manžela vymyslela i soutěžní menu. „Proto oceňuji hlavně Romana Štabrňáka, který se do všeho sám pustil,“ přiznala Olga Šípková. „Ale když jsem Petra viděla, jak je úplně urvaný, nedivím se, že požádal ženu o pomoc,“ chápe cvičitelka.
„Jsem v soutěži už podruhé, takže už to není takový adrenalin. Spíš se snažím bavit,“ řekl Urban. Není divu, většina práce totiž zbyla na jeho manželku.





Přečtěte si
ucheani
25. 1. 2013 • 16:28

Taky by mne zajimalo,ktery inteligent ty clanky pise. Nazyvat typicka krajova jidla blafy a jeste k tomu inspirovanymi panem Babicou (ktereho mimochodem mam docela rada) mi prijde ubohe a vypovida to o kvalite novinaru pro dane noviny. Chtelo by to vetsi rozhled!!!

pilif.99
25. 1. 2013 • 08:45

To by mě (ne)zajímalo, čím se živí autor toho stupidního článku?!

jity
24. 1. 2013 • 09:39

Zase tak hrozné blafy to nebyly i když tu polévku z toho slizu co vařil chlupaťáky, to bych nemusela. Studené zelí, možná to mělo být místo salátu. Jinak to ostatní šlo. Schody jim tam mohl upravit, ještě, že se tam nikdo nepřerazil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.